fbpx

Cancerul este una dintre cele mai triste boli despre care am vorbit vreodata pe aici. Si deja a fost in viata mea cam des si mi-a furat multi oameni. De data asta nu va scriu cu tristete. Vreau sa va arat ceva frumos, chiar daca este asociat cu aceasta boala crunta.

Acestea pot sa fie poze foarte triste. O femeie care este nevoita sa se rada in cap, pentru ca are cancer si trece prin nenumarate sedinte de chimioterapie. Doar cei care au avut alaturi pe cineva in aceasta situatie pot intelege prin ce trec ea si sotul ei care o pozeaza.

Cine sunt ei doi? El este Angelo Merendino si este autorul unui colaj fotografic impresionant ce ilustreaza lupta sotiei sale cu boala care, intr-un final, i-a cauzat moartea in anul 2011. Ce a incercat sa faca prin aceste poze?

sa umanizeze aceasta boala

– sa arate starile emotionale prin care a trecut sotia sa

– sa indemne oamenii sa vorbeasca cu persoanele bolnave de cancer

– chiar daca nu au vrut initial sa le publice, s-au gandit ca poate ajuta

– spera ca a transformat ceva oribil intr-un lucru pozitiv

Mai multe poze pe pagina de Facebook. Nu stiu daca mai e ceva de spus. Din experienta mea, as adauga ca oamenii bolnavi de cancer sunt tot oameni, frumosi, sincer, mai realisti si mai puternici decat am crede noi.

Si tot ceea ce putem noi se facem pentru ei e sa luptam impreuna, sa nu ii lasam sa se lase doborati si sa le facem restul de viata mai frumos decat isi imagineaza!

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Umanizarea cancerului prin fotografii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.