fbpx

Un flasmob cu “Euphoria”

Asa de dimineata, ma gandeam sa va aduc un motiv sa zambiti, chiar daca urmeaza o noua zi de munca si poate va e somn, nu aveti chef de nimic, sunteti ingroziti de cata treaba aveti etc.

De la flashmob-ul in memoria regretatei Laura Stoica, despre care v-am scris aici, nu am mai vazut niciunul care sa ma emotioneze. Poate ca nu le urmaresc cum trebuie. Iata ca astazi am gasit un flashmob care pregateste Eurovision 2013.

Am adorat intotdeauna grupurile de oameni care canta impreuna . De la “Hristos a inviat!” in noaptea de Inviere pana la corurile de negri, publicul unui concert si aceste flashmob-uri. L-am ales pe acesta datorita diversitatii celor 150 de persoane, simplitatii lor, vocilor alese, melodiei superbe si pentru zambetul pe care mi l-a adus astazi pe fata.

Ma tenteaza de mult sa particip si eu la astfel de evenimente si nu prea stiu inca ce ma tine 🙂 Poate am nevoie doar de un branci!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

3 thoughts on “Un flasmob cu “Euphoria”

  1. Iubesc flashmob-urile! In Romania, in afara celui pentru Laura Stoica, toate par fortate, false, cu putini spectatori. Sau poate nu le sta romanilor in fire sa se opreasca si sa aprecieze munca altora, n-am idee. Una peste alta, Sabina, ar fi bine sa stergi al doilea “i” din cuvantul “negrii”, nu are de ce sa fie articulat in acest context, este vorba de un cor de negri si atat.

    1. Sabina! Felicitari pentru blog si multumiri pentru cuvintele frumoase referitoare la flashmob-ul pentru Laura Stoica.
      Te astept, va astept la urmatoarele organizate de FlashMob Romania. Pagina se gaseste si pe facebook (exact cu acest nume) si este practic comuniatea moberilor din Romania 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.