fbpx

Vestile bune din lumea fotografiei continua sa vina si nu putem decat sa ne bucuram si le multumim celor care se fac vinovati pentru asta. Si sa ii promovam asa cum putem noi mai bine. Iar companiile sa ii contacteze si sa le ofere campanii cu buget.

Astazi vine randul lui AndreiPungovschi, fotoreporterul care a castigat Premiul de Excelenta la categoria “Portret” in cadrul celei de-a 70-a editii a competiei internationale “Pictures of the Year”. Fotografia castigatoare este aceasta si se numeste “Tough Journey”:

Cine este frumuselul din poza? Il cheama Luca, are 5 ani, este autist si face naveta la Bucuresti ca sa se trateze la centrul de analiza Applied Behaviour. Mai multe despre povestea fotografiei gasiti aici.

Cine este Andrei Pungovschi? Fotograf freelancer, colaborator al “Decat o Revista” si al AFP, fost student la FJSC si fotoreporter la Mediafax, Ziarul Financiar si Columbia Missourian. Si de acum, castigator, pentru a doua oara, a competitiei “Pictures of the Year”.

Sa il promovam, sa spunem lumii ca exista si e roman si sa il ajutam astfel sa isi duca mai departe talentul! Pentru ca da, Romania e plina de oameni frumosi si talentati!

Poate vrei să citești

One thought on “Un premiu de excelenta la „Pictures of the Year” vine in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.