fbpx

Ieri am avut bucuria de a participa la concertul LP. Bine, să fim sinceri. Ea a fost în deschidere pentru Kings of Leon. Însă foarte mulți dintre noi am fost acolo doar pentru cea care ne cântă pe radio sau în concerte “Lost on you”.

concerte

Meritul este doar al Dianei Bunescu, prietena mea dragă, care s-a gândit să îmi ofere invitația la nuntă într-un mod super original. Alături de o invitație dublă, cadou, la concert. Știind că îmi doresc foarte mult să o văd pe LP. Și iată-ne acolo, în primul rând de la gardul gazonului, pregătiți de dans și distracție, fericiți că am scăpat de ploaie.

Cum a fost concertul? Nu suport generalizările pe care le văd peste tot pe internet. Așa că voi spune doar că la noi s-a auzit foarte bine, s-a văzut bine, ne-a părut rău că la LP ecranele au fost degeaba, am stat maxim 5 minute la coada de la jetoane și 3 la aia de la bere. Atâta. Pentru noi a fost super. Nu știm de alții și nici nu ne permitem să ne exprimăm.

Ba chiar pentru gașca noastră concertul s-a transformat într-unul memorabil când LP s-a decis să se plimbe de 2 ori fix prin fața noastră, pentru a se bucura și ea de Kings of Leon și pentru a face câteva Instagram Stories chiar de pe mijloc. Iar între timp a acceptat să își facă selfie-uri cu toți din primele rânduri, să stea la o vorbă, să dea mâna și să îi îmbrățișeze și pupe. A fost naturală, așa cum o știm, veselă, mândră de atenția noastră și nebună. Am reușit chiar și un selfie în 4, iar eu am aflat că părul ei e moale și miroase foarte bine :)) De aceea nu mă văd așa de bine. Dar ce mai contează?

Am început acest articol cu ideea asta. Că unele concerte se trăiesc fără telefon. Pe al meu l-a ținut Cel Drag și, pentru că eram înconjurată de prieteni, m-am decis să nu stau cu el în mână. Am făcut un video de 1 minut la un moment dat și atâta. Am stat de vorbă cu Diana, am dansat, am cântat și mi-a părut rău de cei care au filmat tot (la o calitate execrabilă, nu știu la ce îi ajută), sau au frecat FB toată seara, sau au ocupat primele rânduri doar pentru a sta pe net. Nu am nimic cu cei care au făcut câte un video, o foto, un selfie etc. Dar de aici până la stat numai cu telefonul în mână tot concertul e distanță tare mare. Asta e …

Eu am mai făcut un pas important în autoeducarea de a trăi momente speciale cu Cel Drag de mână nu prin ecranul telefonului. Mulțumesc pentru asta!

Poate vrei să citești

One thought on “Unele concerte se trăiesc fără telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.