fbpx

De când stăm mai mult, sau exclusiv, în casă, am ajuns să comandăm ceva bun de mâncare cam de 2 ori pe săptămână. Ne facem o poftă și apoi luăm și ceva de la supermarket și ne punem pe gătit.

Cel mai des eu aleg mâncarea românească, iar Cel Drag merge pe pizza, burgeri, coaste etc. Noroc că ai de unde să alegi, nu?

Tocmai de aceea m-am entuziasmat foarte tare când prietenii de la tazz mi-au povestit de campania Smart Friday pe care vreau sa v-o împărtășesc și vouă:

Pe 12 noiembrie, vineri, de la ora 00:00 la 23:59, poți cumpăra unul din cele 17.000 de vouchere de 100 de lei la prețuri de la 20 de lei. Cum sună?

Până la 80% discount la restaurantele tale preferate, din zona ta de livrare. Păi eu am deja pe listă Burger King, Hard Rock Cafe, McDonalds, Dristor Kebab și mai văd eu.

Voucherele se pot cumpăra din aplicație sau de pe site-ul tazz, din secțiunea Smart Friday, DOAR vineri și sunt valabile până la finalul anului. Șiiii, nu există limită de vouchere pe care le poate achiziționa un utilizator.

Cine participă

Peste 500 de restaurante sunt înrolate în campania Smart Friday, dintre care principalele sunt:

Burger King – 80% discount (plătești 20 de lei pe 100 lei)

Starbucks – 80% discount (plătești 20 de lei pe 100 lei)

McDonald’s – 50% discount (plătești 50 de lei pe 100 lei)

Auchan – 50% discount (plătești 50 de lei pe 100 lei)

Hard Rock Café – 80% discount (plătești 20 de lei pe 100 lei)

Am mai aflat și de Balls, Stradale, Burger Van, Famous Waffles, Auchan etc.

Nu ești din București? Se rezolvă.

Sunt 28 de orașe în care tazz livrează deci găsești campania și în Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva, Alba-Iulia, Baia Mare, Ploiești, Craiova, Brăila, Reșița, Botoșani, Pitești, Târgu Mureș, Constanța, Suceava, Roman, Galați,  Râmnicu Vâlcea, Bacău, Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Buzău și Slatina.

Eu plănuiesc să iau 10 vouchere. Deci voi cheltui 200 lei și voi primi vouchere de 1000 de lei. Cum sună? SMART!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.