fbpx

Zic să ne mai gândim puțin înainte să ne bucurăm prea tare

Ieri a picat guvernu prin moțiune. Dap, știrea asta a fost peste tot. Până și eu am scris pe Facebook. Anunțul doar și întrebarea “What’s next?”. Fără să îmi exprim o părere. Însă am analizat ce au postat alții…

Ok. A picat Guvernul. Am scăpat de doamna abonată la greșeli gramaticale și coafor expirat. Veselie maximă. Bine. Ce urmează?

O parte din media vorbește despre Ponta. Îl laudă, îl cheamă, îl roagă să salveze țara.

Doar că se pare că ne ia doar 4 ani să uităm de Colectiv. Mai sunt 19 zile și vom merge la Colectiv, vom plânge, vom depune coroane și ne vom aminti momentele alea. Dar știți cine era prim ministru atunci? Știți cine nu a făcut nimic atunci? Cine a aruncat vina pe oricine altcineva? Cine s-a ascuns în spatele regretelor? Victoraș Ponta. Mickey Mouse al politicii românești.

Ce le trebuie românilor să uite asta? Păi 4 ani, 64 de morți și un moment de stand-up în Parlament. Atâta tot. Domnul părea că dispare, că nu o să mai aibă carieră politică etc. Iată-l reînviat și profitând la maxim de nefericirea doamnei Dăncilă. De mână cu Bănicioiu care a făcut ceva pe noi toți pe 30 octombrie 2015.

Știți a cui e vina pentru asta? A celor care nu votează! Uneori și peste 60%. Care stau acasă și se plâng. Atâta tot pot face. Iar acum se bucură fără să își dea seama de diferența dintre răul mic și răul mare.

Aș vrea să închei prin a vă spune că pentru PSD ziua de ieri a fost una bună. Au un an la dispoziție să se refacă, să își construiască bine candidatura la prezidențiale, și la alegeri să dea vina pe cei care se chinuie să repare ceva.

Puie Monta! Puie Bănicioiu!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

3 thoughts on “Zic să ne mai gândim puțin înainte să ne bucurăm prea tare

  1. Bucuria mai mare e că a plecat Viorica, cât despre Ponta.. nu știm cât credit va primi, dar cu siguranță nu prea mult. Nici Orban nu e o soluție ideală, dar pentru moment… orice rău e mai bun decât răul anterior.

  2. Nu te supara dar ce trebuia sa faca atunci? Accidente se intampla sub orice guvernare, de ce trebuie musai politizat. Prim ministrul l-a impiedicat pe ala de a inchiriat sala sa ia masuri de precautie sau cum e logica ta?

  3. Este o lipsa totala de interes pe de o parte. Pe de alta parte foarte multi sunt scarbiti de toate partidele… Este foarte grav daca 60% din oameni nu mai au o parere..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.