fbpx

Cand gasesti niste bani pe jos sau oriunde, care nu iti apartin, cel mai omenesc si normal gest ar fi sa cauti persoana caruia ii apartin, nu?

congrats

Am vazut cu ocazia acestui experiment daca se intampla asta si in Bucuresti, dar pana la urma exemplele frumoase si pozitive trebuie scoase in fata si rasplatite. O sa imi spuneti ca am ajuns sa laudam normalitatea. Asa este. Din pacate. Pentru ca lucrurile si gesturile anormale ne-au invadat si trebuie sa contracaram cumva.

Probabil ca ati auzit de Loredana Neagu care, a gasit un portofel cu 1.000 de lei (+ carduri si acte) si l-a predat politiei si a primit 15 lei cadou de la proprietara portofelului (care nu anuntase pierderea deci a fost foarte mirata cand l-a gasit). Totul ok pana aici.

Detalii importante: este de etnie roma, are 20 de ani, locuieste alaturi de cei doi copii ai sai, parinti si cinci frati intr-o coliba din comuna buzoiana Berca, toti se intretin din venitul minim garantat si nu au avut niciodata atatia bani.

Acei bani nu erau munciti de mine, nu-mi apartineau. Dumnezeu stie cum a muncit acea persoana pentru ei. Asa cum si eu muncesc pentru copiii mei, cu sudoare, poate si persoana aceea a muncit tot asa pentru ei”, a povestit Loredana la Europa FM.

Pentru acest gest, Europa FM a decis sa o recompenseze pe tanara cu cate 1.000 de lei timp de 10 luni, incepand cu aceasta luna! Pentru ca se poate si pentru ca nu e nimic gresit sa mai castigi ceva notorietate facand un gest frumos. Mai bine ii dai 10.000 lei Loredanei decat sa ii bagi in publicitate stradala, nu?

Felicitari Loredana si Europa FM si la cat mai multe astfel de povesti frumoase!

Poate vrei să citești

One thought on “1000 de lei timp de 10 luni pentru un gest omenesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.