fbpx

A inceput cu o gasca de bloggeri care au facut forme ciudate prin Bucuresti, alergand sau pedaland. Mie mi-a revenit un cocor. A continuat o aventura nebuna cu live-text pe Facebook si sfaturi de la Eduard Novak. Pare ca #CiucRadlerRomaniaActiva a ajuns la final, dar e abia inceputul!

romania_activa_final

Sunt 4 oameni normali. Sau cel putin asa par la inceput. Un psiholog, o corporatista, un grafician si un broker de asigurari. Care s-au decis, fix cand era canicula mai mare, sa plece prin Romania pentru a face turism sportiv. Eu asa as denumi categoria din care face parte campania asta.

Primele lor cuvinte cand au terminat 2500 de km in 29 de zile:

Alexandru: Ma simt foarte fericit in primul rand. Am o stare euforica la propriu. Sunt inconjurat de prieteni, de familie si avem parte de o primire minunata.

Irina: As face o lamaie si mai mare, prin alte zone.

Ruxandra: Mi-ar placea sa facem tot copacul. Daca nu, sa facem o livada de lamai si desenam si raurile.

Cristian:  Suntem pregatiti de decolare, Ciuc Radler Romania Activa!!! Dupa ce aproape am terminat lamaia, fuga la aeroport, ducem initiativa noastra peste mari si tari, vom fi primii Romani care participa la cea mai prestigioasa cursa de anduranta: Cursa Randonneurs Paris-Brest-Paris 1200km in maxim 90 de ore

Cateva statistici, dincolo de emotii, experiente si momente unice:Basic RGB

Spuneam mai sus de turism sportiv. Cred ca este prima campanie romaneasca, a unui brand, care are la baza doar acest concept, chiar daca poate nu si l-au propus de la inceput. E combinatia perfecta dintre o activitate sanatoasa si placuta si ocazia de a descoperi tara noastra si de a face ceea ce putini mai au timp sa faca. Pur si simplu sa ne vizitam tara si sa ne bucuram de peisajele ei. Ca tot ne plangem mereu ca nu avem timp, nu?

Tocmai de aceea campania nu se opreste aici. Pedalatul abia incepe. Revin cu vesti 🙂

Poate vrei să citești

One thought on “2500 de km in 29 de zile. Sau cum sa faci turism sportiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.