fbpx

Am primit un mesaj acum ceva timp. “Ce faci în weekend? Că aș vrea să te invit să descoperi un loc frumos”. Noh, nu aveam niciun plan, fata îmi era prietenă de ani de zile, aveam maximă încredere în recomandările ei, ador să călătoresc alături de Cel Drag și să descopăr România, așa că hai să mergem.

sky blue hotel spa

Prima fotografie realizată acolo a fost asta de sus. Știu că nu vă dați seama unde eram, așa că vă spun eu. La Sky Blue Hotel & Spa Ploiești. Dap, e în Păuleștii Noi mai exact și este un resort de 5 stele cu piscină, sală de jocuri, restaurant, sală de fitness cu antrenor personal, salină unică în România cu sare de Himalaya, magazin propriu de haine, săli pentru evenimente și nunți, mini-bibliotecă, jacuzzi, saună, coafor, spa de N feluri, cort pentru Yoga și narghilea și mesaje de oricare dorești.  Yep, exact. Și sigur am ratat câteva.

Au super review-uri online, mereu mă iau după ele. Până la urmă dacă chiar ți-a plăcut într-un loc lași și tu un review pe Fb, Booking și altele. Iar dacă nu, cu siguranță te plângi tot acolo. Așa că am trecut și peste criteriul ăsta.

Cum am ajuns acolo? Plecând vineri, la ora 14:30 de la Piața Victoriei spre Ploiești. În 50 de minute eram acolo, în condițiile în care șoferul nu a băgat viteză mare, că știe că eu fac urât. Dacă plecam mai târziu clar făceam mai mult, dar totuși. E foarte aproape și e o soluție de luat în seamă pentru cei care vor să se relaxeze. Să nu mai zic de ploieșteni care chiar fac 15 minute cu mașina și taximetriștii de pe acolo spun că sunt foarte mulți care merg zilnic. Pentru piscină, restaurant și masaje în special. Mai ales că au o ofertă specială pentru weekend și intrarea la piscină, în weekend, e doar 40 de lei pe zi.

Ce a fost bine acolo? Faptul că puteai să ai și liniște și gălăgie. Puteai trece de la piscina interioară la cea exterioară, de la masaj turcesc (vă super recomand) la sala de biliard și bowling, de la restaurant (mai mereu plin de rezervări) la cortul de Yoga … Nu te poți plictisi și asta clar e foarte bine. Apoi, designul hotelului este unul de mare clasă, se vede atenția la detalii și faptul că un super arhitect a avut ceva de spus.

Nu a fost perfect. Și știți că mereu sunt sinceră cu voi. Sunt hoteluri în țară de 4-5 stele care sunt mai mișto ca ăsta (cred că la servicii și la atitudinea angajaților mă gândesc cel mai mult). Dar Sky Hotel Blue & Spa sunt o opțiune foarte bună și sunt sigură că noi o să mai revenim. Ba chiar am convins deja 3 persoane să meargă acolo și așteptăm părerile lor.

Ești din Ploiești? Sau din București? Ai fost vreodată acolo? Aștept impresiile tale aici, în comentarii! 

 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.