fbpx

“Admis pe pile” cu multe zambete

Alt film despre care nu stiam nimic inainte sa il vad, in avanpremiera, la Cinema City. Si totusi m-am dus si am primit exact ce voiam, un film relaxant, de seara, cu multe zambete si invataminte.

2013 movie, 2013 film
Admis pe pile - Admission

O sa va zic inainte concluzia mea: este un film haios, care te face sa zambesti mereu, sa razi uneori, sa visezi si sa crezi ca se poate sa reusesti in viata chiar daca initial nu credeai asa si daca cineva “iti pune pile”.

Tina Fey si Paul Rudd sunt personajele principale care au in comun mai multe lucruri decat credeau. Se spune ca pentru ca om sa fie fericit trebuie sa treaca peste multe ocolisuri. Pai fix despre asta este vorba in acest film. Despre multe motive pentru ca ei doi sa nu fie fericiti (in special ea) si despre drumul spre un happy end tipic american.

Pe scurt: in fiecare primavara, elevii din ultimul an de liceu dau teste pentru a intra la colegiile visate si asteapta scrisorile de acceptare. La Princeton e o nebunie mare printre ofiterii responsabili cu admiterea, iar Portia are sanse sa fie promovata. Umbla prin tara sa promoveze universitatea si il gaseste pe Jeremiah, promovat de John.

Ce urmeaza? Un film despre legatura ei cu mama neconventionala, sperantele ei materne, rutina unei relatii in care nu este fericita, posibilitatea unei mari iubiri si visele unui adolescent special. Va recomand filmul in special pentru relaxarea de care veti avea parte si pentru multele momente in care va veti regasi si veti zambi larg.

“Admis pe pile” sau “Admission” intra de astazi, 12 aprilie, in cinematografe si merita vazut la Cinema City!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

4 thoughts on ““Admis pe pile” cu multe zambete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.