fbpx

Cazuri sociale. Din ce in ce mai multe. Suflete chinuite care au nevoie de ajutorul nostru. De mai mult de un like, un share, un comentariu sau un articol pe blog.

Astazi va cer 50 de lei pentru Larisa. De ce suma asta? Pentru ca stiu ca pentru toti e greu, ca suntem inainte sau dupa salariu, ca vrem sa ajutam cat mai multa lume si nu e usor. Asa ca daca ne strangem 60 de persoane care doneaza saptamana asta (e urgent) cate 50 de lei, ne indeplinim scopul. Daca unii doneaza mai mult, e si mai bine.

Pentru ce?

Larisa este un ingeras de aproape 2 ani. Din pacate nu se poate juca si nu poate sa copilareasca asa cum merita pentru ca are malformatie la inima. Inimioara ei nu e ca a celorlalti copilasi. Asa s-a nascut. A suferit interventii multiple, insa mai are de strabatut cale lunga pana la refacerea completa. In acest moment are instalat un stimulator cardiac, care necesita controale regulate. In curand, daca avizul medicilor va fi favorabil, stimulatorul cardiac va fi scos si inima ei va trebui reparata definitiv.

Anul trecut, cu ajutorul Alexandrei Giula, au fost donati 600 de euro in 2 saptamani. Detalii aici. Anul acesta, Larisa are nevoie de un nou drum in Germania si speram sa strangem acesti banuti in doar o saptamana. De ce ne grabim asa? Pentru ca ea trebuie sa ajunga acolo la finalul acestei luni!

Cei 600 de euro sunt necesari pentru bilete de avion, transport in Germania si minime cheltuieli acolo pentru 2 zile. Mai multe detalii gasiti aici.

Cum?

Contul IBAN in care se pot face donatiile este acesta:

IBAN: RO21 BRDE 445S V015 2069 4450

TITULAR: Ana Stancu

SUCURSALA: BRD Turn BRD – Bdul Ion Mihalache nr 1-7, 011171 Bucuresti, Romania

Eu ma duc astazi la o banca sa donez cat pentru 2 persoane. Va rog sa faceti si voi asta! Am incredere ca putem!

Poate vrei să citești

One thought on “Ai 50 de lei pentru un ingeras?

  1. Astazi mi s-a intamplat ceva ciudat in momentul in care am auzit de copiii cu autism si sunt hotarata ca toti banii pe care ii castig din picturile mele sa le dau lor. Daca altfel nu ii pot ajuta macar asa un gest micut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.