fbpx

Ai nevoie de un show cu cele mai “proaste” glume? Azi la 20 e momentul!

“Bună seara și bine ați venit la Show de Seară”. Așa începe fiecare săptămână de noiembrie alături de Viorel Dragu, încă …. De ce? Pentru că e momentul perfect să ne înveselim și să uităm că mai sunt 4 zile până la weekend. 

În aprilie vă vorbeam despre sezonul 1 dintr-un spectacol TV care e menit să ne facă să râdem. Cred că atunci când au gândit emisiunea au setat că singurul lor KPI este RÂSUL CU LACRIMI. Iar faptul că au ajuns la sezonul 2 înseamnă că le-a dat bine la calcule, cifre, socoteli etc. Spunea cineva că se miră că nu au un sponsor principal încă. Nu am pus întrebări, dar poate nici nu vor. Nu e ușor să te păstrezi integru și corect cu tine dacă ai pe cineva din exterior care vine cu banii. Poate în viitor o să găsească. Cine știe …

Show de Seara

Între timp am avut marele noroc să primesc înainte episodul de astăzi, care o să fie la Comedy Central la ora 20. Și tare m-am bucurat să îl văd pe Toma vorbind despre inteligența artificială, la doar câteva zile după ce am discutat cu el despre F64 și l-am felicitat pentru tot ce face. Frumoasă coincidență sau … AI :))?

Și pentru că am ascultat toată emisiunea pot să vă spun că nu s-au schimbat prea multe. Pare la fel, e același stil cuminte. Știu că nu râzi cu lacrimi mereu, dar asta poate pentru că sunt la tv și nu ai voie să spui chiar orice, orice. Așa că mai bine în stilul ăsta, decât deloc, nu? Apoi, mă bucur că au păstrat topul și sper să îl folosească pe Facebook, are șanse mari la viralizare un top al jocurilor video care ar trebui să existe. Fix acum când ne-am luat toți console de Black Friday :)))

Și, pentru că nu mă pot abține, vă dau aici top 3 cele mai bune motive (din 10) oferite de Sergiu Floroaia pentru ca voi să vă uitați cu mine diseară la “Show de Seară”

1. E o emisiune mega actuală. Dacă ai fost în comă în ultimele trei săptămâni.

2. Este emisiunea perfectă dacă îți plac thrillerele, pentru că la Show de Seară vezi cum omoară Vio niște glume bune.

3. În sfârșit o să se plângă prietena ta că a durat ceva prea puțin și n-o să fie vorba de sexul cu tine.

Pe scaunul de invitat, astăzi e rândul lui Cătălin Bordea, un om care ori are fani ori are dușmani. Nu poți să te plasezi pe la mijloc. Și recunosc, din lipsă de informare, am fost mult timp pe partea celor care nu îl suportau. A avut și el grijă să se asocieze cu anumite personaje și nici nu am încercat să îl descopăr. Dar la un moment dat m-am trezit la un spectacol cu el. Am strâmbat din nas până l-am ascultat. Inteligente glume. Știe omul ce zice. Și iar mi-am dat seama ce greșit e să presupui și să nu vezi ambele părți ale problemei.

Cum e Bordea? E un bărbat sub un papuc fericit (poate e el fericit, poate papucul …) și vorbește, aparent, doar despre cât de mult o iubește pe soția lui care îl lasă să facă chestii și este “părul lui căzut” (am murit de râs la faza asta, tre să vedeți ca să o înțelegeți). De ce zic aparent? Pentru că veți vedea diseară că are și alte subiecte de discuție, chiar dacă uneori nici eu nu cred :))

Fraza pe care am reținut-o cel mai bine este: “Ca să ai prieteni, cheia în viață este să te plângi. În momentul în care faci asta, vin oamenii efectiv ca la foc. Fiindcă vor să audă că și altcineva are o viață nașpa și de aici se încarcă”. Soluția la această problemă are legătură cu o bormașină și … aflăm împreună diseară 🙂

Avem aceeași echipă în continuare: Viorel Dragu, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco, Dan Frînculescu și Sergiu Floroaia. Plus un regizor nou: Dragoș Ometiță. Oameni inteligenți, clar. Că numai așa poți face un show de comedie care să reziste în România noastră …

Sezonul 2 o să aibă 6 episoade și unul special de Crăciun. Să nu le ratați, da? Le comentăm împreună aici, dacă doriți!

 

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Ai nevoie de un show cu cele mai “proaste” glume? Azi la 20 e momentul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.