fbpx

Dupa ce am scris atatia ani despre carti si le-am recunoscut meritul pentru faptul ca de 17 ani am ochelari, a venit timpul sa ajuns si ambasador de brand pentru o editura, nu?

ambasador_de_brand_all

Dupa cum spuneam si in anuntul lor oficial: Sunt dependentă de cărţi şi mă mândresc cu asta. Citesc de mică şi doar cărţilor citite pe sub pernă, cu lanterna (ca să mă ascund de mama care mă trimitea la culcare) le datorez faptul că am ochelari de atâţia ani. Prima mare pasiune a mea pe care mi-o amintesc de mic copil este lectura şi nu voi uita niciodată “concursurile” cu naşa mea pe care o întreceam, la 10 ani, la testele despre “Legendele Olimpului”. Au trecut anii şi am ajuns să citesc şi electronic, chiar dacă nu voi renunţa niciodată la plăcerea de a întoarce foile şi de a observa privirile mirate ale cititorilor. Mulţumesc, Editura ALL, pentru această onoare care mă responsabilizează şi … la cât mai multe poveşti frumoase şi inspiraţionale citite!

Asa ca de acum incolo o sa tot gasiti recenzii si surprize organizate alaturi de prietenii de la editura. Le multumesc pentru ocazia oferita si sper sa citesc numai carti bune 🙂

Insa sunt curioasa ce anume va doriti voi cel mai mult: recenzii, transmisiuni de la evenimente si lansari, topuri, noutati, stiri despre ultimele carti aparute, concursuri?

Poate vrei să citești

6 thoughts on “Ambasador de brand la Editura ALL

  1. Felicitari Sabina, este o oportunitate frumoasa si, cred, pe placul oricarui blogger care se respecta :). Iti urez lectura placuta si timp sa savurezi lumile imaginate.
    Ii felicit si pe cei de la Editura ALL, cu siguranta nu vor fi dezamagiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.