fbpx

Stiam ca e bolnava. Stiam ca lupta si ca a invins. Ca e exemplul ala de care avem nevoie ca sa credem ca se poate.

andreea

Si totusi astazi am aflat iarasi ca uneori nu e suficient, ca uneori oricat am lupta, Dumnezeu are alte planuri. Andreea Popescu, fosta colega de facultate, prietena draga, PR la MaiMultVerde, fata care v-a convins pe atatia sa cumparati copacei, s-a dus in Rai.

Iata mesajul postat pe Facebook de familie:

… Andreea nu mai este printre noi, ne-a parasit luni, 17 Martie in timpul unei operatii foarte complicate si riscante intr-un spital din Viena.

Toti cei pentru care Andreea a insemnat ceva, vor putea sa-si ia bun ramas duminica la capela bisericii Sfanta Maria de pe strada Iani Buzoiani 1 (la baza podului Grant http://goo.gl/maps/uVfVU). Slujba va avea loc la biserica de langa capela luni la ora 12:00, iar inhumarea la Cimitirul Sf. Maria de pe strada Cantonului http://goo.gl/maps/gxvJf.

Stiu ca veti avea intrebari, pentru unele poate avem niste raspunsuri dar nu suntem pregatiti sa vorbim, iar pentru altele nu avem nici noi. Va rugam sa intelegeti tragedia prin care trecem, nu ne fortati cu telefoane, stim ca vreti sa ne ajutati si fiti siguri ca daca vom avea nevoie de ajutor, il vom cere.

Va multumim pentru intelegere,
Familia

Sper ca proiectele ei de la Mai Mult Verde sa fie duse mai departe si sa ii fie cinstita astfel memoria. Andreea, ne revedem acolo sus, nu te vom uita!

P. S. Am scris acest post ca sa ramana si aici mesajul pentru ea si promisiunea ca ne vom revedea!

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Andreea, ne revedem!

  1. Si eu stiam ca a invins… Si totusi se pare ca exista planuri mai mari cu noi, planuri pe care noi nu le percepem de aici de unde suntem. Nu te vom uita, Andreea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.