fbpx

Barbatii si inelul de logodna

In seara asta am fost  in vizita la designer-ul care ne va face verighetele. Stiu ca este foarte devreme, dar ce e rau sa le alegi de pe acum?

The-Perfect-Ring-resizecrop--

Dupa ce am ales model, mesaj, material, marime, tot, am stat la povesti. Si ne-am reamintit povestea inelului meu de logodna. Cum Alex m-a pacalit sa probez mai multe inele si apoi mi l-a furat pe unul dintre ele si a fugit la ea cu masura perfecta. Cum l-a analizat pe toate fetele cand a fost gata si l-a tinut dupa el plin de emotii. Si apoi am aflat o poveste foarteee interesanta, cum nu mi-a fost dat sa mai aud:

A fost un tip care nu reusea deloc sa ia un inel de la doamna lui. Nici nu prea purta si avea putine si nici nu stia el exact unde le tine. Asa ca pana la urma prietena noastra i-a dat acasa 2 inele de masurat, pentru marimele 7 si 8, sa faca ceva cu ele. Ce i-a trecut prin cap viitorului mire? S-a urcat pe doamna lui noaptea, in timp ce ea dormea, s-a pus pe mana ei sa i-o amorteasca si a probat inelele. Asa a aflat ca poarta 8 si s-a intors victorios la atelier.

Asa ceva … atatea eforturi pentru inelul perfect. Voi ce istorioare haioase stiti?

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

6 thoughts on “Barbatii si inelul de logodna

  1. Pfoai, ce inventivitate pe ei, sărăcuții.
    Vară-mea când a fost cerută, a primit un inel care îi intra bine doar pe degetul mic. Și ea e o finuță, dar se pare că al ei o vedea cam prea finuță. S-a scos repede cu scuza că „ești așa slăbuță și firavă, că eu chiar mă gândeam ce mă fac dacă ți-e mare”. :)) L-au schimbat împreună.

  2. Am patit si noi cu inelul meu de logodna, vroia sa-mi faca o surpriza de ziua noastra,stia marimea dar ce crezi, toate din magazin erau prea mari :))) am mers urmatoarea zi impreuna si la fel, toate inele erau prea mari si i-am spus: “Asta este un semn, cum este posibil sa fie toate mari ?” intr-un final am gasit unul care mi-a placut, este adevarat ca nu este fix pe degetul meu dar il port cu un alt inel peste, asta pana la nunta cand o sa-mi pun veregheta. Si cu vereghetele cred ca o sa avem probleme, cred ca o sa le facem pe comanda ca sa fim siguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.