fbpx

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

Nivea Milk și o seară de răsfăț

Prietenii de la Nivea m-au invitat la o seară de răsfăț alături de lapte … NiveaMilk sau HairMilk 🙂 Am revăzut multă lume dragă, am apreciat profesionalismul celor care au avut grijă de noi și am stat la un suc alături de prietenele de acolo. Iar despre noile produse iată informațiile primite:

Inspirându-se din ritualul de îngrijire al Cleopatrei, NIVEA lansează noul Hairmilk, primul șampon NIVEA cu proteine naturale din lapte, destinat persoanelor cu părul uscat și deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele conține grăsimi minerale, vitamine și proteine care sunt benefice părului, reușind să îl hidrateze intens, să-i ofere sănătatea și frumusețea dorită.

Atât șampoanele, cât și balsamurile NIVEA Hairmilk îmbină două beneficii pentru părul uscat și deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenerează firul de păr de la interior la exterior fără să îl încarce. Acest lucru este posibil datorită unei noi inovații NIVEA: produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr – subțire, normal sau gros.

101 lucruri de făcut înainte de dietă

Toți de apucăm de diete. Măcar o dată pe an, în ianuarie. Inclusiv eu. Imediat ce trece vara s-a dus naibi tot. Și intrăm într-un ciclu în care uităm că stilul de viață sănătos e mult mai important decât câteva kg date jos în ianuarie și puse înapoi în septembrie.

Despre asta și despre cum să fim sinceri cu noi puteți citi la Miruna Ioani.

O nouă melodie preferată 

Nu mă așteptam. Nu am prevăzut ca Hologram o să scoată ceva diferit, o să lanseze o melodie în care doar vocea lui Dan să fie recognoscibilă.

Și totuși s-a întâmplat și o las aici, poate vă place și vouă. Inclusiv de dansatorul Mircea Vlad!

Ce fac vloggerii din România când nu filmează?

Vlogging-ul e la super modă. Îl iubesc când văd conținut de calitate. Îl urăsc când primesc cereri de parteneriate bazate pe cifre umflate, care nu convertesc nimic. Dar nu le putem ignora.

Am preferații mei și sunt oameni în industria asta care muncesc enorm, mult mai mult decât noi. Despre unii dintre ei, și ce fac când nu filmează, citiți pe Vice.

Samsung a lansat S8

Am avut maria bucurie să fiu prezentă la evenimentul de lansare S8 și S8+ la Palatul Parlamentului. Ca de fiecare dată, noutăți, inovații, spectacol și prieteni buni.

Mai multe detalii despre telefon găsiți la Radu Dumitru.

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.