fbpx

Bune de știut (8)

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

O discuție sinceră despre Divorț

În cadrul proiectului IUBIM, Andressa a lansat un nou episod, despre divorț. Îl recomand pentru ca toate doamnele și domnișoarele și părinții și prietenii lor să înțeleagă că există viață după divorț. Și nu e un stigmat, nu e o greșeală a unuia, nu e vina ei sau a lui, nu e ceva ce trebuie condamnat. E un lucru normal într-o societate din anul 2017. Da, vorbesc din experiență și nu mi-e rușine deloc.

#BebeinBurtica

Urăsc persoanele care văd o femeie însărcinată și nu îi oferă un scaun să stea jos, în special în autobuz sau metrou. Nu e bolnavă, dragilor. Doar că poartă o nouă viață în burtică. Atâta tot. Ia încercați și voi!

De aceea recomand să citiți mai multe la Miruna despre acest nou proiect.

Trimite un Emoji la KLM pe Facebook

Și vezi ce se întâmplă. Dacă trimiți o felie de pizza vrei primi, în maxim 30 de secunde, o recomandare de pizzerie pe lângă tine. Dap, e adevărat. Pentru că cei de la KLM inovează nonstop în social media și sunt cu ani lumină înaintea noastră.

Mai multe detalii și chiar un test găsiți la KorinaMs.

Bolile psihice la pisici

Mi-e dor de Dumi. De Pic și Poc. De toate pisicuțele pe care le-am avut. Așa că imediat ce am dat peste acest articol de la Simona, l-am citit și am murit de râs. Pe bune, pisicile au toate bolile psihice din lume.

Și cu ceva timp în jurul lor ajungi să ai și tu câteva. Pe lângă multe like-uri pe Facebook. Ia vedeți aici.

Sfaturi de o româncă model la 60 de ani

Ce e mai frumos decât o femeie trecută de 50-60 de ani care are grijă de ea? Care și-a păstrat suplețea, dragostea pentru sport și modă și care este un exemplu viu pentru cine din jurul ei?

Vă invit să citiți câteva sfaturi de la Rodica Paleologue, model parizian, român, trecut de 60 de ani 🙂

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week ?

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.