fbpx

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

Meciurile se urmăresc cu prietenii și o Heineken

S-a anunțat premiera Game of Thrones

HBO a anunțat joi seara premiera sezonului cu numărul șapte din Game of Thrones. Este vorba despre 16 iulie 2017. Foarte mișto evenimentul, la care au participat virtual fanii serialului. Prin intermediul Facebook Live, a fost prezentat un bloc de gheață, în interiorul căruia se afla data exactă a începerii noului sezon al serialului. Pentru a se topi cât mai repede cu ajutorul flăcărilor, fanii show-ului au trebuit să posteze la mesaje cuvântul Fire („Foc”).

Femeile de la Uber

Merg cu Uber super des. Uneori zilnic. Și mă bucur de fiecare dată când nimeresc o femeie. Sunt atente, sunt sigure pe ele, sunt apreciate, zâmbesc și înțeleg din prima dacă vrei să socializezi sau nu.

De aceea apreciez ideea lor de a le scoate în față de 8 martie și m-aș bucura să nu fie doar un moment. Detalii pe site-ul Uber.

Cum e o alergare alături de 321sport?

Mi-e dor de ei în fiecare zi. Chiar dacă atunci când merg, după o lungă pauză, mă simt puțin străină pentru că nu mai cunosc multă lume și cei pe care îi știam sunt mai apropiați decât oricând, îi recomand mereu mai ales pentru începători. Și mă bucur că echipa RunningMag a alergat o dată cu ei și le-a dedicat un articol. Bonus, experiența lui Radu de la Tokio merită urmărită:

Corina Băcanu are blog

Nu știu de ce am crezut mereu că ea are blog deja. Probabil pentru că citeam tot ce scria pe Facebook. Dar iată că nu. Și acum a venit momentul. Am încredere că o să rupă norma, cum s-ar spune. Ca trafic, interacțiuni, comentarii, experiențe și povești de viață.

Era nevoie de o astfel de bloggeriță în România, pe lângă Simona Tache. De ce? Pentru că puține avem curajul să spunem ce gândim cu adevărat. Așa că vă invit cu drag să îi vizitați blogul. Nu știți cine e Corina Băcanu? Descoperiți!

Învățăturile unei blonde pentru tineri

Am acasă 2 farfurii Chicineta. Și, dacă ar fii după mine, le-aș avea pe toate. Ceea ce puțini știu este că fetele de la această afacere cu farfurii “inteligente” știu să și scrie. Sau și-au dat seama și ele acum.

Vă invit să vedeți ce sfaturi are o blondă pentru tinerele speranțe. Sunt tare adevărate, toate! Mai ales cu “eul” nașpa și cu Good Wife!

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.