fbpx

Astazi mi-am adus aminte o intamplare foarte frumoasa si emotionanta. Am fost provocata de draga de Cristina Bazavan si iata cum o sa va povestesc eu aici …

share-a-smile

Eram la concertul Tom Jones. Am visat multi ani sa il vad si cand am aflat de concert, mi-am luat bilet si m-am dus singura. Nu a mai contat nimic. Am vrut sa fiu acolo, in aceeasi sala, sa cant fiecare vers din fiecare melodie.

Abia incepuse concertul si mi-am dat seama de ceva. Mama mea este cel mai mare fan Tom Jones in viata. La pat si bolnava de cam 7 ani de zile, era imposibil sa vina cu mine. Si totusi ce era de facut … Am sunat-o si am intrebat-o ce face. Statea in pat si se uita la stiri. Am rugat-o sa asculte putin. In acel moment Tom Jones a inceput sa cante “Delilah”:

Au urmat 2 ore de stat cu telefonul deschis si cu noi doua ascultand un concert pe care doar in vise speram sa il vad. Eu cantam in sala, ea canta acasa. La un moment dat a obosit si, la piesa “If I give my soul” m-a rugat … “Canta si pentru mine melodia asta”.

La final, am aplaudat pentru mine, pentru cei 4000 de oameni si, in special, pentru mama. Am apucat sa o aud plangand de emotii la telefon si multumindu-mi. Mi-a spus ca e cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

In seara aceea, am luat zambetul si vocea lui Tom Jones si le-am pastrat in amintirea mea si pentru mama. Am impartit cu ea un moment unic in viata. Si de atunci, tot repet figura cu ea sau cu nasa mea.

Cei de la Vunk spun foarte frumos asa: “Cateodata pentru fericire trebuie sa stai la coada… Cind iti vine rindul ia si pentru altii.”. Eu cred ca fiecare trebuie sa ia pentru el si pentru cei dragi. Insa niciodata sa nu abuzam de fericire.

Tu cand ai simtit ca iei si pentru altul fericire/bucurie/zambet?

Poate vrei să citești

3 thoughts on ““Canta si pentru mine melodia asta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.