fbpx

Caravana FJSC… rectificare!

FJSC a ajuns acasa! Prea locala din orasele vizitate ne-a aratat prin articolele publicate ca ai nostrii colegi, condusi de domnul profesor Antonio Momoc, au avut un mare succes, asa cum ne asteptam.

ul-universitatii-bucuresti-a-plecat-la-drum-prin-tara-pentru-a-si-promova-oferta-educationala.html

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=18860

Un articol publicat in ziarul Opinia din Buzau, redat de domnul Momoc intr-un comentariu la precedentul post pe aceasta tema, a produs mici dispute intre noi, studentii FJSC. Sau mai bine spus, intre cei care au stat acasa si au privit evenimentele obiectiv fara sa stie detaliile si cei care au fost acolo, reprezentand facultatea.

In postul anterior m-am intrebat si am intrebat ce se intampla? De ce am fost primiti cu “sala goala”? Mi s-a explicat ca a fost vina organizatorilor care nu au informat elevii ca va urma o intalnire cu FJSC la liceul lor. Am inteles ca asa s-a intamplat, imi pare rau daca cineva considera ca am acuzat facultatea de proasta organizare la acel liceu.

Referitor la problemele de comunicare, organizare ale facultatii…in anumite situatii, imi cer scuze, dar sunt perfect adevarate si imi pare rau ca sunt singura care are curajul sa spuna asta si restul spun pe la colturi. Este normal sa existe asemenea probleme, suntem oamenii si toti gresim dar noi….studentii la comunicare avem misiunea de a face ca aceste probleme sa fie din ce in ce mai rare!

Inchei acest post cerandu-mi oficial scuze fata de domnul profesor Antonio Momoc, domnul decan Mihai Coman si fata de colegii mei care au fost in caravana. Si va felicit pentru tot ce ati facut!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Caravana FJSC… rectificare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.