fbpx

Așa cum am scris aici, ne-am mutat în Casa Dragă de 2 luni și încă suntem în proces de amenajare. Știți deja, nebunie, praf, balustrade și o mulțime de cumpărături online. Un spațiu mult mai mare de aspirat și aerisit, locul care ne-a devenit și birou în această perioadă.  
 
Plus că în fiecare zi realizez că e o diferență imensă între stat la apartament și la casă. Cine crede că e ușor, să se gândească de două ori înainte. Și da, trebuie să recunosc, după vreo 6 luni de șantier și de stat în praf continuu și după ce am aflat că până se “așează” casa mai durează ceva timp, mi-am dat seama că avem nevoie de un purificator de aer, care să mă ajute să scap mai ușor de poluare, acarieni, microorganisme, polen și praf.  

Prietenii și partenerii mei de la Samsung mi-au auzit dorința și mi-au lansat o provocare: să testez un Purificator de aer cu sistem Wind-Free™ , 47㎡ AX47R9080SS/EU și să descopăr cum poate să ne ajute cu adevărat. Pentru cei interesați, modelul nostru este chiar acum are o super promoție pe site aici:

Pandemie? Șantier? Work from home? Clar aceasta a fost cea mai bună perioadă în care să-i urez bun venit în Casa Dragă.  Și înainte de a vă arăta chiar de la noi de acasă ce valori ne-a arătat, vreau să vă ofer câteva informații tehnice care să vă ajute în alegerea voastră:
 
👉🏼 De ce este important să ai un purificator de aer în casă?
 
– dacă ai alergii sau boli respiratorii, te ajută foarte mult. Aviz celor care au alergie la ambrozie. Prietenii cu purificator mi-au confirmat că le-a ușurat viața în această perioadă, adică au ajuns să respire și ei normal
 
– dacă vopsești, văruiești, renovezi, dai cu aspiratorul sau cu mătura, absoarbe particulele periculoase din aer, înainte să ajungă în plămânii tăi 

– dacă ai o bucătărie open-space și gătești des sau dacă fumezi în casă, un purificator rezolvă problema mirosurilor neplăcute
 
– dacă vrei să dormi mai bine, purificatorul te ajută să ai un somn odihnitor (da, printre cauzele insomniilor se numără particulele de praf și de poluanți din aer)
 
– previne igrasia și mucegaiul în locuință  
 
– scade riscul de a contracta boli de virale (viroze sau gripe) de la musafirii tăi sau de la membrii familiei

👉🏼 Cum s-a integrat Puri în Casa Draga?

Da. Așa îl cheamă. Puri. Îl mutăm din living în dormitor și apoi în mansardă, în funcție de unde stăm mai mult și unde simțim că e nevoie de el. Ca să vedeți exact despre ce vorbesc, iată mai jos niște cifre direct din aplicație.

Purificatorul era poziționat în living care este open space cu bucătăria. Tocmai se montase balustrada pe scări, era plin de praf și am dat cu mătura pe scări să strâng rumegușul rămas de la lemn. De aceea vedeți cifrele acelea enorme la start, a ajuns la el praful.

În plus, iată o situație mai normală, de casă recent construită în care încă se lucreazaă. Fix când a ajuns la noi, tot jos în living i-am dat drumul. Și iată evoluția:

👉🏼 Ce trebuie să știți despre Purificatorul de aer SAMSUNG cu sistem Wind-Free™ , 47㎡ AX47R9080SS/EU

– purifică aerul din locuință cu mai puțin zgomot și fără senzația neplăcută a suflului de aer.

– are senzori ce-ți arată nivelul de particule PM10, PM2.5, de gaze care îl ajută să adapteze funcționarea în funcție de condițiile din încăpere

– aerul purificat este dispersat uniform și delicat în toată încăperea, prin cele aproape 60.000 de micro-orificii.

– pentru început, extrage particule mai mari de praf. În același timp, un filtru de dezodorizare cu carbon activ elimină gazele dăunătoare , iar sistemul de filtrare HEPA captează până la 99,97% din praful de 0,26㎛.

– are un design modular prin care poți atașa sau detașa modulele cu ușurință.

– monitorizează calitatea aerului în timp real, detectând chiar și particulele de praf mai mici de 1,0㎛ și contaminanții gazoși.

– are un design minimalist care se potrivește cam în orice casă
 
– îl poți controla de la distanță prin intermediul Aplicației SmartThings care este extrem de ușor de utilizat, poți folosi aplicația pentru a schimba viteza ventilatoarelor, pentru a opri purificatorul ori ca să programezi când să pornească sau să se oprească.

– are panou de control cu butoane tactile și indicator digital al nivelului senzorilor.

– se instalează foarte rapid, tot ce trebuie sa faci este să scoți protecțiile de pe filtrele care se află în interior și sa conctezi alimentarea

– are un indicator in aplicație care îți zice când ar trebui înlocuit filtrul

– este indicat pentru încăperi de până la 30m2 dar noi am simțit efectele și la mai mult de atâta

– poate fi controlat prin voce prin Bixby, Amazon Alexa, sau Google Assistant

– aerul este aspirat prin spate și scos prin față, așa că nu îl puneți chiar rezemat de perete

– nivelul de zgomot pe high/medium/low/windfree se menține pe la valorile de 60/50/40/35db

Voi posta pe Instagram Stories imagini cu Puri, ala că vă recomand să mă urmăriți și acolo. Până atunci, sper că a fost util acest articol și v-am dat o super idee de cadou util pentru casa voastră! Găsiți mai multe modele de purificatoare pe site-ul Samsung.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.