fbpx

Mai stiti cand eram mici si tot auzeam pe holurile scolii generale baieti rautaciosi care strigau dupa o fata “Muma Padurii”? Ea incepea sa planga, ei radeau si viata mergea inante.

Dar atunci stiam ca sunt rautati, ca acei baieti nu stiau despre ce vorbesc, ca asa fac toti etc. Dar de la asta si pana la asta ….

Pe langa faptul ca fiecare dintre noi avem fix fata cu care ne-am nascut si nu e vina noastra ca nu suntem toti niste Miss si Mister, cum sa iti permiti, ca “jurnalist” sa faci o femeie “Muma Padurii”? Ca sa nu mai zis ca e chiar ok fata. Da, prin machiaj a devenit si mai frumoasa, dar totusi …

Inca sper ca exista niste limite in jurnalismul online sau offline. Si nu accept sa aud ca astfel de stiri sunt citite si ca asta vrea publicul larg. O sa ma intrebati de ce am citit eu articolul? Pentru ca am vrut sa vad fata de cine si-au permis sa faca aceasta observatie. Si am dat de o fata simpla, chiar draguta, in niciun caz o uratenie.

Pana cand o sa mai mearga? Si ce fel de om este jurnalistul care pune astfel de titluri? Asa vorbeste si cu prietenele lui care nu sunt “Miss”?

Poate vrei să citești

3 thoughts on “Ce o face pe ea “Muma Padurii”?

  1. Sincer, cred ca totul se datoreaza mass-media. Peste tot sunt promovate numai d-soare sumar imbracate,cu multe operatii estetice la activ, care nu trebuie sa fie inteligente, ci doar sa puna cat mai putine haine pe ele. De asta si in scoli urmam exemplul americanilor, cu batjocora. Daca nu ai o situatie materiala buna si nu iti permiti sa vii cu nu stiu ce haine/accesorii de firma, automat intri in atentia pustilor care nu fac altceva decat sa te batjocoreasca. Acum,in licee, fetele au voie sa vina imbracate cum doresc, machiate de parca ar merge in club, si tocmai de asta exista etichete gen “muma padurii”. Daca nu ai 90-60-90 si nu porti haine “la moda”, primesti aceasta eticheta.
    Nu, nu cred ca asta vrea publicul larg, dar sunt destui care vor si uite ca, fara sa vrem, nu mai putem schimba nimic. Desi nu sunt cu mult mai mare decat ele, fetele din generatiile de dupa mine, de exemplu, si-au gasit modele de viata in “asistentele TV”, ca sa nu dau nume.
    Daca esti o fata simpla, imbracata decent, fara machiaj, automat intri in categoria “muma padurii”.
    Cel mai trist este ca exista jurnalisti care promoveaza astfel de concepte si aleg sa scrie despre astfel de intamplari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.