fbpx

Așteptând să mi se activeze și mie Facebook Live (deh, ce să fac dacă sunt pe Android …) și gândindu-mă cum ar fi cel mai bine să îl folosesc, am intrat în categoria Save și m-am pus la curent cu ultimele episoade ale vloggerilor pe care îi urmăresc constant.

De când lucrez la F64 primesc zilnic propuneri de parteneriate de la vloggeri. Nu contează că au 7 sau 40 de ani, 5 sau 50.000 de abonați, vloguri zilnice sau lunare, subiecte pentru cei mici sau adresate unui anumit segment de piață și că fac asta de câteva zile sau de ani buni. Toți au idei mărețe, însă foarte puțini știu să le prezinte astfel încât să convingă un posibil partener.

P.S. 10 pasi pentru ca o propunere de parteneriat să fie citită!

Astăzi vreau să vă arăt câțiva vloggeri pe care chiar îi urmăresc constant și nu le ratez niciun video. Pentru asta mulțumesc Facebook pentru opțiunea Save for later. Nu îi voi nota într-o ordine anume, ci doar cum îmi aduc aminte de ei. În plus, voi adăuga și unul dintre cele mai vizionate clipuri pentru fiecare sau pe preferatul meu, după caz:

Mariciu

A împlinit de curând 100 de vloguri zilnice. Ăsta da efort. E super haios, recunoaște că fără Ioneasca și Sasha nu era nimic de vlogul lui și e modul în care oamenii pot să vadă cum arată fiecare zi a unui blogger. Recunosc că mă uit în principal pentru că mi-e drag și apoi pentru că sunt curioasă dacă îi pornește mașina 🙂

Ariel

Așteptăm și de la el vlogul cu numărul 100. E unul dintre cele mai educative vloguri pe care le urmăresc, în special datorită seriei de Trei Idei. Nu îmi plac toate clipurile lui, dar apreciez că e unul dintre cei care își folosesc canalul pentru a schimba cu adevărat ceva.

Alex Damian

Primul vlog de fotografie din România. Normal că îl urmăresc. Îmi pare rău că apar episoadele așa de rar, însă merită așteptarea. Abia aștept să învăț cât mai multe de la el.

Laura Mușuroaea

Singura fată care face vlog de beauty, fashion etc și pe care eu o urmăresc. Contează și faptul că e prietena mea și că se ține de asta de când era mică rău. Mi-ar plăcea să se reîntoarcă la vlog-ul clasic pe Youtube, dar o tot ține cu Snapchat-ul ei 🙂 E cazul să îmi instalez aplicația, cred …

Victoria Giorgiana

Chiar azi a împlinit 100 de ediții GadgetWeek, dar face multe alte video-uri pe lângă. E ciudat că o urmăresc constant, având în vedere că nu sunt cea mai tehnică fată. Dar îmi place că explică pe înțelesul tuturor și mereu când am o întrebare mai ciudată găsesc răspunsul pe un vlog de la ea. Plus, de apreciat faptul că este constantă și chiar știe despre ce vorbește, nu citește din manuale!

Radu Dumitru

A filmat doar 2 vloguri până cum și deja se diferențiază puternic de ceilalți pentru că și-a propus de la început să discute subiecte reale. Când spunea că poți să faci altceva și doar să îl asculți, mare dreptate avea. Unul dintre cei mai serioși și consecvenți bloggeri din România s-a apucat de vlogging. Acum e acum!

Mai sunt mulți la care mă uit, de fiecare dată când am timp sau îmi apare în Newsfeed un clip de la ei. Anne Marie Chelariu, Pandutzu și Daria Jane fiind 3 nume care îmi vin acum în minte.

Acum că avem toți Facebook Live (sau o să avem curând, după caz), sper să existe limite și să nu se apuce chiar toată lumea de asta, indiferent că are ceva de spus sau nu. Să reținem că dacă ceva e la modă, nu înseamnă că trebuie să facem asta toți.

Voi ce vloggeri mai urmăriți?

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Ce vloggeri urmăriți?

  1. Urmărește Creative Monkeyz cu al lor “La Cafea”. E cel mai educativ canal din România (părerea mea).

    Și eu îl urmăresc pe nwradu.

    Romercial e bun cu emisiunea cu același nume.

    Gaben e fun cu povestirile lui din mașină.

    sector7 mi se par foarte buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.