fbpx

Pentru ca inca sunt multe fete care nu stiu foarte multe lucruri despre remodelarea corporala si ce presupune un salon care are astfel de servicii, m-am gandit sa aflam direct de la sursa.

Astfel, astazi va prezint un interviu cu Crina Grama, brand-manager centre Glamour-remodelare corporala (Victoriei,Unirii,Decebal-din ianuarie). Eu merg de ceva timp la Salon Victoriei si sunt mai mult decat incantata. Intr-un articol viitor va voi povesti exact ce fac acolo.

Sabina: De ce un salon cu numele Glamour?

Crina Grama: Glamour, este un stil de viata si prin acest concept lantul  “Glamour- Centre Remodelare Corporala” a reusit sa fie cat mai aproape de nevoile femeilor dar si a barbatilor. Conceptul Glamour este un rezultat si un obiectiv principal pe care cautam in permanenta si il oferim clientilor nostrii, la un standard inalt de calitate si siguranta. Experienta acumulata in acest domeniu, ne-a permis sa investim numai in aparatura de ultima generatie, cu scopul de a urmari rezultate garantate, rapide, eficiente si spectaculoase intr-o atmosfera calda, placuta  si relaxanta, iar  terapeutii nostrii sunt specializati direct la producatorii aparatelor si produselor profesionale, au studii medicale si estetice.

Sabina: Am observat ca aveti o multime de feluri de abonamente. In functie de ce sunt ele propuse clientelor?

Crina Grama: Fiecare client este special si nevoile lui sunt urmarite indeaproape de terapeutii centrelor noastre. Abonamentele urmaresc nevoile directe ale clientilor nostrii. Celulita, excesul de grasime, centrimetrii in plus si tonusul muscular slab sunt principalele probleme cu care se confrunta clientii noastrii si societatea noastra. Stilul de viata se reflecta direct in estetica fiecaruia. Centrele “Glamour- Centre Remodelare Corporala” vin in intampinarea clientilor cu solutii repide si eficiente si cu rezultate garantate in rezolvarea lor.

Sabina: Ce ar trebui sa stie in principal o fata inainte sa vina la voi la centrul de remodelare?

Crina Grama: O fata dar si un baiat trebuie sa stie ca in centrele Glamour, gaseste profesionistii de care are nevoie. Suntem foarte atenti la nevoia fiecaruia si din acest motiv am dezvoltat un sistem de Diagnoza Corporala Totala, care ne permite sa depistam problemele si sa oferim solutiile potrivite. Aparatele de Bioimpedata medicala, care sunt folosite in centrele “Glamour – Centre Remodelare Corporala”, sunt folosite si de medici. Acestea ne scot o fisa detaliata a parametrilor unui organism (masa grasa, masa osoasa, retentia de apa intracelulara si extracelulara, rata metabolica). In centrele nostre  sunt si aparate de diagnoza a celulitei (adipocitelor) CELLMETER. Acesta foloseste celule termice fotosensibile pentru a depista stadiul celulitei. Toate aceste informatii sunt folosite pentru a putea face Fisa de Client si pentru a gasi solutiile cele mai rapide si eficiente pentru a combate problemele estetice.

Sabina: Stiu ca sunt multe discutii legate de eficienta acestor tratamente. Ce imi poti spune despre asta?

Crina Grama: Tehnologiile actuale din domeniul esteticii sunt la pragul dintre estetica si medicina. Tehnologiile evolueaza de la an la an si acest lucru se intalneste si in alte domenii mature. Servicii ca: Radiofrecventa Bipola/Tripolara, Cavitatia, Mesoterapia, Endermologie au incidenta medicala si vin cu certificari ISO, FDA, CE standardizate mondial. Ne putem bucura ca exista si in Romania furnizori care sunt foarte atenti la lansarile mondiale si  ne pot furniza si noua echipamente de ultima generatie. Acest lucru indica o dinamica si o maturizare a pietei nostre de estetica corporala si faciala. Experienta acumulata de ani de zile in acest domeniu ne permite sa facem diferenta intre echipamentele performante si cele care pretind ca sunt performante.

Clientii multumiti care au incercat tratementele estetice in centrele nostre Glamour- Centre Remodelare Corporala” sunt deja convinsi de rezultatele terapiilor si ei reprezinta dovada vie a eficientei noastre.

Sabina:  Care crezi ca este cea mai eficienta terapie de la voi?

Crina Grama: Cu siguranta cea mai eficienta terapie este cea care ti se potriveste doar tie. In urma unei consultari cu un teraput din centrele noastre Glamour-Remodelare Corporala, urmata de o diagnoza corporala totala se poate afla exact ce terapie are eficienta cea mai buna pentru tine. Fiecare pacient este diferit si raspunde diferit la un tip de terapie. Interpretarea rezultatelor diagnozei conduce cu siguranta spre un rezultat dorit.

Sabina: Cam dupa cat timp se poate astepta o fata sa vada rezultate daca vine la voi?

Crina Grama: Rezultatele sunt garantate!!! Se vad, simt de la primele sedinte iar rezultatul scontat vine odata cu motivarea si perseveranta urmaririi pachetului de servicii personalizat.

Sabina: Stiu ca aveti si servicii pentru barbati. Imi spui mai multe detalii, te rog?

Crina Grama: Din cauza cerintelor cat mai mari din partea barbatilor, Glamour –Centre Remodelare Corporala a lansat un concept special pentru barbati. Acesta se numeste JOIA BARBATILOR si reprezinta o zi pe saptamana dedicata EXCLUSIV barbatilor. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa formam un club privat de barbati, interesati sa scape rapid, eficient si garantat de problemele estetice. Pachetele concepute pentru barbati sunt diferite de cele pentru femei iar rezultatele avute pana in prezent sunt spectaculoase.

Daca mai aveti intrebari, va rog sa le lasati in comentarii si va asigur ca veti primi raspunsuri cat de repede posibil!

Poate vrei să citești

One thought on “Ce vrei sa stii despre centrele de remodelare Glamour?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.