fbpx

Cismigiul nostru superb…

Am reusit sa ajung la o plimbare prin Cismigiu. Ma saturasem de Tineretului si ii invidiam pe plimbaretii din Cismigiu de fiecare data cand treceam pe acolo cu masina. Nu am crezut ca poate fi asa de frumos. In astfel de momente, uiti de tot si esti fericit ca te aflii acolo si ca asa ceva exista.

Va ofer cu toata placerea 2 filmulete facute cu telul de mine… o sa ii vedeti si mutra lui iubi dar asta e nu stiu sa le tai:-p. Cu dedicatie speciala pt prietenii mei!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

2 thoughts on “Cismigiul nostru superb…

  1. Oh, Gizas… Vreau si eu in Cismigiu!!! Sunt la birou, asa ca pot sa spun ca “plang” dupa o plimbare in parc, eventual cu rolele… asta daca-mi aduc aminte cum se merge pe ele :-))))))))
    Pupik dulce!!!

  2. In Bucurestiul asta sufocant parca te izbeste mirarea cand vezi ca mai exista si cate o oaza de liniste si de relaxare precum Cismigiul. Mergeam si eu destul de des acolo cu chitara dupa mine si cu o gasca de prieteni si cantam muzica folk ore in sir. Dar parca acum, acest parc e mai frumos ca niciodata. Sabina, m-ai convins. O sa fac o plimbare prin Cismigiu. :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.