fbpx

In perioada 14-23 la Cluj se desfasoara Festivalul International de Film Comedy Cluj. Cine vrea sa mearga, are acum ocazia sa o faca. Din ce am inteles, distractia e garantata.

Si daca inca nu stiti multe detalii despre festival, iata cum se prezinta chiar organizatorii aici: “Festivalul International de Film Comedy Cluj, rod al unei pasiuni neostoite pentru film si harazit sa scuture colbul de un deget asternut de zilele cenusii va intampina cu o artilerie grea de 100 de filme din cele mai diverse tari, gata sa spulbere orice opozitie. Mica noastra sindrofie cinematica va reuni critici si pasionati ai filmului din toate zarile care vor demonstra ca vorba multa nu e saracia omului, ci castigul lui, atunci cand reuneste oameni talentaţi si entuziasti si naste noi colaborari.”

La ce film vrei sa mergi si de ce?

Ce? Am pentru voi 5 bilete de o persoana pentru oricare dintre filmele festivalului. Detalii despre program pentru a vedea ce filme ruleaza gasiti aici.

Cum? Tot ce aveti de facut este sa va alegeti un film de acolo la care vrei sa mergeti si sa imi spuneti de ce. Din toti participantii, voi trage la sorti 5 norocosi cinefili.

Cand? Aveti timp de acum pana luni, la ora 15. Apoi marti veti putea sa va ridicati biletele de la Iulius Mall.

Mult succes si abia astept sa imi povestiti cum a fost. Organizez acest concurs in calitate de blogger oficial Zelist (si ceilalti colegi ai mei au bilete deci eu zic sa va inscrieti si la ei.

Poate vrei să citești

6 thoughts on “Concurs: Cine vrea la Comedy Cluj?

  1. Daca trebuie sa aleg doar unul aleg “4 costume negre”. Mi se pare ca aici apar toate categoriile comicului (ar putea fi scrisa foarte bine o carte dupa acest film, sau daca nu, cel putin o schita 🙂
    Ca sa exemplific, incep cu primul tip de comic: de moravuri (superficialitatea si prezentarea unei lumi anormale – unde s-a mai pomenit sa cari un mort in sicriu “in spinare” mai bine de 100 de km?), de limbaj (un comic savuros :D), de caracter (capul nu prea e bine insurubat pe umeri, personaje bizar aruncate in realitate), de situatie si nu in ultimul rand de comic absurd, buf, ironies i parodie 
    Merci 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.