fbpx

Mi-am petrecut Ziua Copilului, 1 iunie, la concertul lui Smiley de la Arenele Romane. Am fost invitată, alături de bloggeri prieteni, de către Huawei, care l-au anunțat ca noua imagine locală pentru smartphone-urile lor, și am profitat de ocazia asta pentru a uita de toate.

smiley

M-au întrebat mulți de ce m-am dus, de ce ascult muzica lui, de ce îi cunosc versurile și îl apreciez. Și am să vă spun acum, sincer. Nu îl cunosc personal (mai mult decât că am dat mâna de câteva ori la niște evenimente și am făcut o poză împreună). Deci nu știu cum este în spatele scenei, ca om, ca prieten, șef, angajat, coleg etc.

Așa că îl pot “judeca” doar din perspectiva omului simplu care îl vede la televizor și pe la evenimente. Iar ceea ce văd eu este așa:

  • un profesionist care muncește de ani de zile și se reinventează mereu
  • un om care fuge de la TV la studio, de la emisiuni la evenimente, din oraș în oraș și, totuși, zâmbește mereu
  • un tip cunoscut, showman să îi zicem, care stă la poze și la autografe mereu
  • un businessman care a știut să își construiască un brand pe care clienții îl vor în campaniile lor
  • un cântăreț pe care copilașii îl adoră (în special băiețeii, ceea ce m-a șocat, dar …)
  • un prieten adevărat pentru Pavel Bartoș
  • un “șef” care a adunat o echipă imensă în jurul lui și care îl vorbește numai de bine

La concert am zâmbit și dansat mereu. De ce? Pentru că o sală plină de tineri de toate vârstele care îi știau versurile, dansau, țopăiau, cântau, țipau și îl aplaudau nu are cum sa îți dea altă senzație. Efectiv mă uitam la cei mici cât de fericiți sunt că îl văd și sunt acolo, încât eram fericită pentru ei. Și mi-am dat seama uitandu-mă la Smiley cum este îmbrăcat, cum cântă și cum vorbește și am înțeles că da, Andrei Tiberiu Maria este un exemplu bun pentru adolescenți!

sabina_smiley

Pentru a-l cunoaște mai bine, vă recomand și un portret realizat de draga mea Cristina Bazavan, din care am reținut următorul citat: “Nu ezitați să vă bucurați de actul creației, pentru că bucuria asta nu o să vi-o ia nimeni niciodată și nici nu costă nimic”.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.