fbpx

Sunt o multime de motive, dar o sa incerc sa enumar doar cateva in acest articol. Chestii mai aplicate si mai tehnice sunt sigura ca veti gasi pe Google, la o simpla cautare.

1. Butonul de abonare este cel de mai sus si foloseste Feed Burner.

2. Puteti sa va abonati apasand pe acel buton sau, acum ca sunteti aici, apasand AICI si alegeti ce platforma doriti (Google Reader, Netvibes, Bloglines, My Yahoo etc)

3. Daca folositi Google, apasati AICI si puteti alege “Add to Google Reader”

4. Veti primi articolele mele instant, in momentul in care le public

5. Nu intotdeauna promovez un articol imediat ce l-am scris asa ca voi le puteti citi primii

6. Nu mai este nevoie sa intrati pe blog sa vedeti daca am mai scris, aflati direct asa

Mi se intampla de multe ori sa ma intrebe lumea ce am mai scris. Si le dau link-ul si isi cer iertare pentru ca nu au timp mereu sa intre. Cu abonarea la RSS, s-a rezolvat problema. Eu urmaresc asa peste 150 de bloguri si imi este extrem de usor.

Multumesc celor 94 de abonati din acest moment si promit sa va stresez si de acum incolo cu 3-4 articole pe zi!

Poate vrei să citești

8 thoughts on “De ce sa te abonezi prin RSS?

  1. Cu placere, sunt fresh abonat 😀 …

    Nu merge dezabonarea de la comentarii prin e-mail, m-am abonat ieri si nu merge unsubscribe sa zic asa..

  2. RSS nu prea a prins la masa. Oamenii ce folosesc online-ul zi de zi sunt obisnuiti pentru un asemenea canal de abonare; eu doar rss folosesc. acum cred ca toate ar trb inserate intr-un blog de la mail, facebook etc.

  3. Pentru mine nu-i teribil de relevant doar *daca* a mai scris careva ceva, ci si sa pot citi rapid (cu totul, text integral + eventualele materiale suplimentare) intreaga postare.
    Folosesc asta in prea multe locuri ca sa-mi permit sa intru la fiecare, cand vad ca a scris ceva; aici, fiind un feed (foarte) partial, as intra doar daca as vedea ceva foarte pe gustul meu; probabil as gasi mai multe, dar n-am stare sa dau click pe fiecare postare ca sa vad si restul. Asa ca… Multam ca mi-ai adus aminte, tocmai ma dezabonez. Daca nu e clar motivul: pentru ca nu e feed complet.

    1. Buna. Daca e sa te iei dupa toti expertii, nu se recomanda deloc feed complet. Tocmai ca sa iti intre omul pe blog daca il intereseaza sa citeasca. Multumesc oricum 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.