fbpx

Despre ascensiuni de carieră care au fost “plătite cu alunecări” la FuckUp Nights Bucharest VI

Prima ediție a fost pe 30 mai 2019. De atunci sunt alături de FuckUp Nights Bucharest și mă bucur să vă invit la ediția VI, offline, pe 24 septembrie 2020. Ia să vedem despre ce o să vorbim și cu cine 🙂 P.S. urmează concurs cu bilete pe Linkedin și Facebook Group, fiți atenți!

Nu se poate sta totdeauna pe munţi. Abia suiţi pe culmea munţilor suntem sortiţi să coborâm. Condamnaţi să coborâm. Suirea e plătită cu coborârea.” Giovanni Papini, scriitor și jurnalist Italian.

A ne construi o carieră este precum escaladarea unui munte: ne propunem să cucerim vârful. Începem cățărarea cu entuziasm și curiozitate. Cu toate acestea, traseul propus nu se aliniază cu experiența reală. Drumul devine anevoios, ne împotmolim atunci când nu găsim indicatoarele și, de multe ori, nu putem vedea pădurea din cauza copacilor. Tocmai în aceste situații critice, teama de a nu rămâne blocați sau, dimpotrivă, provocarea de a găsi calea spre mai sus sunt cele care ne fac să mergem mai departe.

Despre ascensiuni de carieră care au fost “plătite cu alunecări” vor povesti patru antreprenori invitați la cea de a VI-a ediție a Fuckup Nights București (FUN București) care va avea loc pe 24 septembrie, începând cu ora 19.00, la Grădina Urbană. Evenimentul respectă normele de siguranță sanitară și distanțare socială necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Temerarii acestei ediții sunt: Georgiana Gheorghe – Strategic Communication Consultant & Creative Dreamer @ Clatette; Sergiu Neguț – Investor, Business Consultant, Co-Founder Fintech OS; Antonio Eram – CEO & Founder NETOPIA Payments și Anca Maftei -Psihoterapeut & Founder @ Evoluez. Moderatoarea acestei ediții va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy. 

Mai multe detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile aici

Baza muntelui pentru Georgiana Gheorghe a fost corporația, apoi a decis că “piscul” ei profesional este Clatette, un business de familie cu clătite realizate după rețete “ca la mama acasă”. La FUN București va povesti dacă a reușit să ,,întoarcă în aer afacerea” și să o recupereze cu succes.

Sergiu Neguț, în prezent co-fondatorul unuia dintre cele mai promițătoare startup-uri din România și de peste hotare, Fintech OS, va povesti despre digitalizarea băncilor și percepția clienților asupra acestei noi infrastructuri.

Tot o poveste de peste mări și țări are și fondatorul NETOPIA, Antonio Eram, antreprenor care își împarte timpul între meleagurile natele și Silicon Valey.

Anca Maftei ne va vorbi despre ce implică dezvoltarea unui program din zona de psihoterapie care să se auto-susțină.  

„În orice etapă din viața profesională în care te-ai afla, gândește-te că, după ce ai pornit urcușul, sus te așteaptă o priveliște fantastică. Dar satisfacția reală o constituie traseul în sine, prin care, indubitabil, vei ajunge să te cunoști cu adevărat și să îți testezi limitele. Acesta este laitmotivul ediției a VI-a a Fuckup Nights București”, afirmă Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III

Fuckup Nights Bucharest Vol. VI va avea loc la Grădina Urbană în data de 24 septembrie 2020, începând cu ora 19:00. Biletele la eveniment se pot achiziționa de aici.

CONCURS

Poți câștiga una dintre cele 4 invitații oferite de echipa SocialPedia pe pagina mea de Linkedin AICI!

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal resurse din social media!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Despre ascensiuni de carieră care au fost “plătite cu alunecări” la FuckUp Nights Bucharest VI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.