fbpx

Despre ce nu vorbesc bloggerii

Intr-o perioada in care blogosfera pare din ce in ce mai incinsa, am preferat sa stau deoparte. Nu pentru ca aveam o opinie ci pentru ca nu aveam de ce sa ma bag in seama.

Ce sa spun? Ca toti avem dreptate si totusi toti gresim? Ca nimic nu merita anumite cuvinte spuse cu incredibil de multa ura? Ca e mai bine sa ne vedem de lungul nasului si de treburile noastre? Ca fiecare are dreptul sa greseasca fara ca intreaga blogosfera sa il traga de urechi? Ca ne vedem pe la evenimente si ne zambim si pe bloguri ne injuram? Stim deja toti asta …

images

Si totusi cei de la Wall-Street au ridicat o problema importanta. Despre ce nu vorbesc bloggerii si care sunt acele lucruri despre care cu greu vei putea sa discuti cu ei?

Au intrebat mai multi bloggeri, printre care si pe mine, si iata ce au aflat:

– postarile platite, nesemnalizate ca atare (e cu dus si intors, unii o fac altii nu, cei deranjati par bloggerii care o fac, nu cititorii sau agentiile)

– nu se scrie despre familie, in special despre cei mici (sunt multi comentatori care duc anumite discutii la un alt nivel)

– nu ti-ai primit banii de la agentie

– detalii prea personale legate de esecuri in dragoste

– povesti confidentiale despre locul tau de munca

– nu spun ce fac exact pentru blogosfera, cand gresesc si nici care este cauza “scandalurilor”

Eu v-am intrebat la un moment dat despre ce doriti sa scriu mai des aici si ati ales intamplarile de viata, postarile personale, campaniile umanitare si review-urile despre filme. O sa tin cont de asta, fara a exagera in privinta detaliilor personale care nu au ce cauta aici.

Voi despre ce ati vrea sa vorbeasca mai mult bloggerii?

Follow my blog with Bloglovin

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

2 thoughts on “Despre ce nu vorbesc bloggerii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.