fbpx

Prima ediție a fost pe 30 mai 2019. De atunci sunt alături de FuckUp Nights Bucharest și mă bucur să vă invit la ediția VII, online, în limba engleză, pe 26 noiembrie 2020. Ia să vedem despre ce o să vorbim și cu cine 🙂 P.S. urmează concurs cu bilete pe Linkedin și Facebook Group, fiți atenți!

Sotiris Chatzidakis – vicepreședinte executiv al CEO Clubs România, alături de trei antreprenori și consultanți de business vor vorbi despre momentele dificile din cariera lor pe 26 noiembrie, în cadrul celei de-a VII-a ediții a Fuckup Nights Bucharest.

Ce contează realmente după ce te-ai lovit de greutăți este să te recalibrezi și să eviți să repeți greșeala. Poate sună metaforic, dar nu există eșec în adevăratul sens al cuvântului, ci doar începutul unei noi etape. Despre asta se va discuta la evenimentul de luna aceasta.

Așadar, speakerii acestei ediții sunt:

Stephanie Bosch este specializată în dezvoltarea de leadership si sprijină corporațiile să devină mai profitabile, dar, în special, mai sănătoase. Stephanie combină pasiunea pentru cercetare cu mai mult de zece ani de experiență în mediul corporate, în domenii precum banking, consultanță de management și recrutare.

Cristiana Bogățeanu are peste zece ani de experiență în managementul de proiecte cu finanțare privată sau fonduri europene. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat cu companii private, instituții publice și ONG-uri.

Sotiris Chatzidakis este fondator și vicepreședinte executiv al CEO Clubs, Executive Club si Owners Club, organizații care reunesc printre cei mai importanți top manageri și antreprenori din România.

Alex Dona are peste 20 ani de experiență în domeniul comunicării și este unul dintre fondatorii publicației online de umor Times New Roman. Din 2018 este cunoscut datorită “Marketing Mindset”, o serie de workshopuri de marketing pentru antreprenori.

Mai multe detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile aici

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III & Vol VI.

Fuckup Nights Bucharest Vol. VII se va desfășura în engleză, online, pe data de 26 noiembrie 2020, începând cu ora 19:00. Biletele la eveniment se pot achiziționa de aici.

CONCURS

Poți câștiga una dintre cele 4 invitații oferite de echipa SocialPedia pe pagina mea de Linkedin AICI!

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal resurse din social media!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.