fbpx

Prima ediție a fost pe 30 mai 2019. De atunci sunt alături de FuckUp Nights Bucharest și mă bucur să vă invit la ediția XIV, offline, pe 23 iunie 2022. Ia să vedem despre ce o să vorbim și cu cine 🙂 P.S. urmează concurs cu bilete pe Linkedin și Facebook Group, fiți atenți!

Ana Consulea, Chef Cofetar & fondator Zexe Braserie, Alexandra Blaș, Chef și fondator Pickles, Ala Dumitrache, fondator Balls Bucharest, și Cristina Mazilu, owner Mazilique și Arzu, vorbesc despre provocările în carieră, la cea de a XIV-a ediție a Fuckup Nights Bucharest.

Evenimentul va avea loc joi, 23 iunie, începând cu ora 19:00, la CoOperativa Bar (str. Icoanei nr 86). Biletele la eveniment sunt disponibile aici.

Fuckup Nights propune noi perspective asupra nereușitelor profesionale și încurajează creativitatea cu privire la găsirea de noi soluții pentru a ieși din situații dificile.

La FUN XIV ne întâmpină patru noi personalități, de data aceasta toate din domeniul HORECA, care ne vor dezvălui cum au transformat eșecul într-un veritabil instrument pentru succes: Ana Consulea, Chef Cofetar & fondator Zexe Braserie, Alexandra Blaș, Chef și fondator Pickles, Ala Dumitrache, antreprenor și fondator Balls Bucharest, și Cristina Mazilu, owner Mazilique Studio și Arzu. Cele patru invitate ne vor spune poveștile lor despre eșec și rolul acestora în drumul lor către succes, la a treia ediție FUN a acestui an.

Diana Iosu, organizator a 14 ediții Fuckup Nights Bucharest, afirmă: „Fuckup Nights e mai mult decât un eveniment, e o mișcare la nivel global, care reușește să-și pună amprenta asupra noastră mult timp după ce a luat sfărșit. Poveștile inspiră și se transformă în lecții valoroase pentru cei care au șansa să le asculte, indiferent de ce face fiecare dintre noi în viața sa profesională. Fiecare ediție este diferită, la fel de unică precum parcursul fiecăruia în viață. Ce ne aduce împreună este dorința de a fi mai buni, mai puternici și mai vulnerabili în fața unor evenimente aparent dezastruoase. Când ne împărtășim poveștile cu ceilalți, ele devin docile și le luăm puterea – acesta este scopul FUN, pe care îl împlinește la fiecare ediție”.

Moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.

CONCURS

Poți câștiga una dintre cele 2 invitații oferite de echipa SocialPedia pe pagina mea de Linkedin AICI!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.