fbpx

In ultimul timp va tot dau vesti bune legate de fotografi din Romania. Si o sa tot continui pentru ca acest domeniu ma atrage si ma bucura enorm cand va astfel de reusite.

Astfel, dupa ce v-am spus de premiu de excelenta la “Pictures of the Year” si de cea mai buna fotografie de calatorie iata ca acum vine randul unei alte competitii castigate de o romanca. Ceea ce e special e ca are doar 19 ani si are sansa de a deveni “Tanarul fotograf al anului 2013”.

Este pentru prima data cand cineva din tara noastra se afla pe lista celor trei castigatori de la Sony World Photography Awards 2013, categoria Youth, pentru fotografilor de pana la 19 ani.

Alecsandra Dragoi este studenta la University of Portsmouth, mai are o multime de premii castigate si si-a inscris aceasta fotografie la sectiunea “Cultura”. Gasiti alte lucrari de ale ei pe blog si pe pagina de Facebook.

Felicitari Alecsandra si la cat mai multe premii de acest gen pentru fotografia romaneasca!

UPDATE

Daca atunci Alecsandra este printre cei trei finalisti, iata ca pana la urma vestea cea buna a venit! Alecsandra Dragoi a castigat marele premiu Youth Photographer of the Year – Traditions cu fotografia de mai sus. Am urmarit-o pe Facebook si am vazut cate emotii avea si cat de sustinuta a fost de prietenii ei. Iar joi seara, la Londra, Alecsandra a fost acolo ca sa isi ridice premiul! Toti castigatorii aici.

Poate vrei să citești

2 thoughts on “E romanca, are 19 ani si a castigat Sony World Photography Awards

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.