fbpx

Un final de an mai obositor decât oricând

Pentru cei care mă cunosc și cu care mă văd mai des, știți deja că trec printr-o perioadă mai grea din punct de vedere medical.

Sunt obosită mereu și îmi este somn încontinuu. Glumesc că eu așa m-am născut, căscând. Doar că de la un timp asta s-a acutizat și nopțile sunt din ce în ce mai scurte. Bronșiectazia își face iar de cap, de cam o lună mă bat cu ea (de 2 ori pe an deja) și umblu pe la medici aproape în fiecare zi. Asta se vede în starea mea fizică și psihică generală.

De aici și prezența mai rară în social media. Postez uneori lucruri importante și atâta. În rest vreau doar să stau offline, să nu vorbesc cu nimeni și să văd seriale. Și știu deja că nu sunt singura. Uneori mai văd statusuri pe Facebook de la oameni care sunt online pe la 3-4 dimineața. Colegi de suferință care prind răsăritul fără să își dorească.

Greșeala pe care eu am făcut-o mult timp este că am considerat că o să treacă și nu am făcut nimic. Dar gândul că am doar 33 de ani și mă simt în halul ăsta și eu mai vreau și copil, m-a speriat. Așa că am decis că e momentul să fac ceva. Bine, pe lângă sfântul Google și sfaturile prietenilor.

B12 Vital

Atunci au sărit prietenii de la B12 Vital să îmi povestească de B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital. O să încep să îl iau și plănuiesc să vă țin la curent cu evoluția mea, însă vreau să vă las și vouă câteva informații aici, poate vă ajută

Ce este?

B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital este un supliment alimentar cu vitamina B12. Produsul este o vitamină hidrosolubilă, esențială pentru organism. Ajută în cazul senzației de extenuare, reduce oboseala inexplicabilă și îmbunătățește calitatea somnului. în plus, alungă stările de neliniște și îți readuce bucuria de a trăi.

Producătorul suplimentului B12 Vital esteWÖRWAG Pharma, o companie germană care și-a construit de-a lungul timpului un renume foarte bun. WÖRWAG Pharma este o companie activă pe plan internaţional cu valorile unei afaceri de familie.

Când știi că ai nevoie?

Păi când te simți ca mine acum. Probleme de echilibru, probleme cu somnul, anemie, tulburări ale stării de spirit, amorțeală, dezorientare, probleme ale capacității de concentrare și probleme ale memoriei sau senzație de furnicături în mâini și picioare.

Important de reținut este că acesta este un supliment alimentar. Nu este soluția la toate problemele tale. Nu înlocuiește stilul de viață sănătos și mai ales nu elimină vizita la medic!

Dacă analizele tale zic că ai deficit de vitamina B12 poți începe prin a consuma mai multă carne, pește, fructe de mare, ouă și lactate. Plus în drojdia de bere, soia, alge și hamei. Deci vegetarienii sunt cei care resimt cel mai mult lista acestei vitamine.

De ce?

Un aport adecvat de vitamina B12 este esențial pentru:

• funcționarea normală a sistemului nervos

• menținerea sănătății psihice

• metabolismul energetic normal

• reducerea oboselii și extenuării.

Produsul B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital se găsește în principalele lanțuri de farmacii din București și din țară. Se poate cumpăra fără prescripție medicală și toate informațiile despre el se găsesc aici.

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

2 thoughts on “Un final de an mai obositor decât oricând

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.