Facebook: in curand, embedded posts

Ieri a fost facut marele anunt de catre Facebook si astazi am si eu putin timp ca sa va dau cateva detalii despre noua optiune la care vom avea acces si noi curand.

Dupa ce cateva retele sociale ofera deja aceasta posibilitate, iata ca Facebook vine cu optiunea de “embedded posts”. Aud ca era foarte asteptata. Daca ma intrebati pe mine, nu stiu cat de mult o sa fie folosita la noi. Asta spre deosebire de cea de la Instagram, pe care o vad deja pe toate blogurile si care arata foarte bine. Ramane de vazut …

embedded_fb

Ce se va intampla mai exact? Statusurile, pozele, clipurile video si hashtag-urile vor putea fi preluate de orice posesor de site si inserate cu ajutorul unui cod de embed. Nu se schimba nimic la optiunile de a da like sau de a comenta. Deci se poate sa dati like sau share sau sa apasati pe hashtag direct din locul in care a fost embed-uit postul.

code_embedded_fb

Aceasta optiune este disponibila acum doar pentru cateva conturi foarte mari internationale, dar in urmatoarele luni o sa o avem si noi. Asta daca nu se intampla ca noul NewsFeed pe care nu il am nici acum.

Mare atentie! Aceasta optiune este valabila doar pentru posturile publice de pe pagini de fani sau de friends, dupa cum e si normal. Mai multe detalii gasiti aici.

Ce ziceti? O sa folositi aceasta varianta de a afisa postarile de pe Facebook. E clar ca o sa mai fie mai putine link-uri in text spre Facebook si mai multe poze cu link. E de bine, nu?

2 Comments

  1. Aluculesei Brindusa

    te pupacim de articol :* :* :*

  2. Şi uite aşa facebook-ul ajută furăcioşii de conţinut să aibă parte de materiale (video, audio şi text), fără să se mai producă o ilegalitate, cel puţin pe facebook. Opţiunea e de mare ajutor pentru cei care nu dispun de un hosting bun şi pentru campaniile online ce vor urma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.