fbpx

Ultimul anunt oficial al Facebook se refera la o noua aplicatie pentru telefoanele cu Android. Noutatea este ca aceasta nu necesita cont pe reteaua de socializare pentru a fi folosita.

In general suntem obisnuiti ca orice aplicatie care tine de Facebook sa necesite cont. Iata ca se poate si altfel. De astazi, aplicatia de Facebook Messenger a fost lansata pentru sistemul de operare Android si urmeaza sa fie disponibila curand si pe iOS.

Se pare ca o sa fie nevoie doar de un nume si un numar de telefon. Optiunea nu este disponibila in acest moment decat intr-un numar limitat de tari (India, Australia, Venezuela si Africa de Sud) dar, usor, usor, se va propaga in toata lumea. O sa fie gratuita si nu va contine reclame, fiind un concurent direct pentru Pinger si WhatsApp sau chiar SMS, care tocmai a implinit 20 de ani.

Daca nu ai cont pe Facebook, aplicatia iti va incarca automat contactele din telefon, vei putea purta conversatii one-by-one sau in grup, impartasi poze etc. E un pas important pentru Facebook care accepta ca nu chiar toata lumea are cont si astfel ofera tuturor ocazia sa comunice printr-o aplicatie usor de folosit si neicarcata de reclame.

Mai multe detalii gasiti aici. Ce ziceti, o sa folositi noua aplicatie?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.