fbpx

Sa ne lamurim o data pentru totdeauna. Nu ai cum sa stii cand, cine, cat, cum ti-a vizualizat profilul. Nu va mai lasati inselati de aplicatiile care va promit aceste lucruri. Nu ma credeti pe mine?

Atunci vreau sa va arat cateva declaratii oferite de programatorul Keith Adams, angajat la Facebook, in timpul unei sesiuni de intrebari cu utilizatorii. Normal ca cea mai des pusa intrebare a fost asta:

Daca ma uit pe profilul unui prieten, el poate sa afle asta? Pot sa stiu ce si cati prieteni mi-au vizualizat datele? Exista aplicatii care sa ma ajute cu asta? Ma tot uit pe profilul fostului iubit? El stie?

Raspunsul oficial a fost acesta: chiar daca sistemul Facebook inregistreaza absolut orice informatie, de la profilurile pe care le vizitezi pana la cumparaturile online pe care le faci prin intermediul platformei, aceste date raman intr-un circuit intern, internautii neavand posibilitatea sa le acceseze. Adams a mentionat si ca diversele aplicatii care promit utilizatorilor ca le vor dezvalui numele celor care au intrat in profilul lor nu apartin Facebook si nu pot furniza asemenea informatii.

Pentru mai multe raspunsuri, click aici. Deci … spionati-va prietenii linistiti, nu vor afla niciodata. Asta daca nu cumva va prind asupra faptului. Si nu mai credeti in orice aplicatie de pe Facebook.

Poate vrei să citești

3 thoughts on “Facebook: Nu poti sa vezi cine ti-a vizualizat profilul!

  1. curiozitatea unora ii va determina sa accepte astfel de aplicatii care contin potentiale pericole pentru contul si calculatorul nostru. pe aceasta se bazeaza si cei care le propaga in online.
    articolul tau este bun si util pentru cei care aleg sa se informeze inainte de a da accept aplicatiilor de acest gen.
    o zi buna, cu zambete si soare, Sabina 🙂

  2. Initial, lumea era pe hi5, ulterior mutandu-se pe fb. PE hi5 vedeai aceasta informatie, ti se zicea exact cine a accesat profilul tau. Oamenii erau obisnuiti cu asta, asa ca tot cereau HAI DOMNE CA PE HI5, SA VDM CINE SE UITA LA NOI. Daca pe hi5 se poate, pe fb, care e mai avansat, de ce nu? Unii s-au lasat pagubasi, altii inca mai cred ca se poate 🙂

    Un an nou cat mai bun 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.