Facebook: Timeline pe o singura coloana pentru posturi?

Facebook se distreaza mereu. Se spune ca e mereu in versiune beta, pentru ca ei incontinuu gandesc noi si noi metode de a se updata, de a schimba ceva, de a se potrivi cu cerintele utilizatorilor.

Ultimele teste pe care le face Facebook acum tin tot de feedback-ul primit atunci cand au lansat noul Timeline. Printre toate plangerile, cele mai multe au fost legate de cele doua coloane dedicate posturilor. Userii erau obisnuiti sa dea scroll de sus pana jos pentru a citi statusurile, acum trebuie sa citeasca pe ambele parti.

Asa ca Facebook a inceput niste teste despre care nu a vrut sa dea mai multe detalii. Astfel, postarile userului ar fi pe o coloana si toate celelalte activitati pe cealalta (like-uri, poze, prieteni, places, actiuni in aplicatii etc). Datele de pe lateral raman astfel incat se poate trece de la un an la altul cu usurinta. Mai multe detalii aici.

Din ce ati observat probabil si sectiunea de mesaje e schimbata, apar toate pe laterala si nu mai trebuie sa dai back pentru a trece dintr-un mesaj in altul. In plus, se pot atasa mai usor poze, poti sa selectezi sa vezi doar anumite mesaje, poti arhiva mai usor ce ai nevoie.

Ce parere aveti despre aceasta miscare? V-ar placea mai mult asa? Deocamdata e in teste pentru un numar mic de utilizatori, sa vedem daca se va si concretiza.

5 Comments

  1. Seamana mai mult cu varianta din inaintea timeline-ului, asa ca mie imi place.Remarc totusi ca baietii astia chiar nu stau degeaba !

    • La mine pe Facebook acum se discuta asa: ramane pe coloana dreapta un spatiu gol imens nefolosit plus ca ajungi mult mai greu la mesajele vechi. Ceea ce este foarte adevarat.

  2. banuiesc ca acea coloana nu va ramane goala ci va fi umpluta de reclame, nu? 🙂 uite o modificare pe care mi-as dori eu sa o vad la Facebook. Comentariile la postari sa permita sa adaugi multimedia: filme, poze, sunete direct ca in mesaje cu upload. Suna interesant? 🙂

    • Deocamdata o sa ramana goala clar. Oricum unii utilizatori care au dat allow la chestii ciudate vad bannere lungi late patrate in profilul lor si abia scapa de ele. Dap e o idee ce spui dar nu stiu … parca ne aglomeram si mai mult. Si-asa de cand cu emoticoanele in comentarii vad pe news feed doar zambete sub forma de cap galben cu zambet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.