fbpx

Oare ce e mai frumos pe lumea asta decat sa ai sentimentul ca esti fericit cu adevarat? Unii nu il au niciodata, altii se indoiesc ca se poate si altii, mai norocosi, au trecut prin asta macar o data.

fericire

Fericirea e un lucru atat de abstract. Uneori ma intreb cum iti dai seama ca esti fericit? Si cum reusesti sa elimini toate gandurile negative. Ca de multe ori ne spunem “Am pe cineva drag alaturi, am prieteni, am o cariera, sunt ok cu banii, sunt sanatos, ai mei sunt sanatosi, sunt fericit/a”! Si apoi ne aducem aminte ca avem niste mici datorii, ca la munca e mare agitatie, ca avem o multime de treaba si ne lasam coplesiti de aceste mici chestii si … se pierde esenta.

Sunt fericit si ma simt bine / Sensul vietii l-am descoperit / Intalnindu-te pe tine. / Cand eram mic, priveam la soare / Intrebandu-ma ce-i fericirea / Acum stiu, sunt baiat mare.

Fericirea-i un lucru marunt  / E o aripa care vibreaza / Fericirea-i un lucru mic / Un pitic, ce danseaza.

Ideea mi-a venit citind o poezie / In care o albina-mi da raspunsul / Restul e fantezie.

Fericirea e un sentiment de care trebuie sa avem grija mereu si pe care trebuie sa il intretinem. Nu vine singur, nu sta singur si nu pleaca de capul lui. Durata vizitei lui depinde de noi.

Sa fiti fericiti dragilor!

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Fericirea e un pitic, ce danseaza

  1. Nu stiu de ce nu sunt mai multe comentarii, subiectul este generos- fericirea. Imi aduc aminte ca am fost fericit, literalmente, acum citiva ani cind fata mea cea mare a terminat Litere iar cea mica a intrat la ASE, conform dorintei ei. Consider totusi ca daca esti sanatos trebuie sa fii si fericit. Bucurati-va de viata, e atit de scurta si trece atit de repede….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.