fbpx

Game of Thrones, sezonul 6 – primul teaser trailer

Ca a aparut primul poster pentru sezonul 6 din Game of Thrones, stim toti. Ca a aparut si un prim teaser trailer, nu stiu foarte multi, pentru ca tocmai a fost lansat! Si e oficial!

“The past is already written. The ink is dry.”

Al doilea este o surpriza, realizat cel mai probabil de un fan, si merita sa il vedeti. Asta daca mai exista cineva care credea ca Jon Snow a murit. Sa nu mai zic ca, acum cateva luni, fusese surprins la filmarile pentru acest nou sezon.

Nu sunt cea mai mare fana a “Game of Thrones”, ba chiar am refuzat sa il vad multi ani. Apoi am urmarit 4 sezoane in cateva zile si iata-ma aici. Imi plac actorii si povestea. Si, ca intotdeauna, preferatii mei nu sunt niciodata actorii principali. Important e sa nu se lungeasca, foarte putine seriale si-au pastrat farmecul dupa prea multe sezoane. Ar fi pacat!

Rabdare pana in aprilie 2016 si sper sa lanseze toate episoadele intr-un weekend, ca sa fim si noi capabili de munca a doua zi! Si pana atunci, vedeti ce seriale va mai recomand! 

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

14 thoughts on “Game of Thrones, sezonul 6 – primul teaser trailer

  1. Uhmm… e mare diferenta intre un teaser trailer si un fan-made trailer ( ca cel de fata)..
    Cel mai probabil un trailer oficial v-a aparea prin Decembrie-Ianuarie..

    PS:teaser trailer este un video realizat cu cateva secvente din film/serial care promoveaza trailerul oficial.. (vezi teaser trailer la Captain America Civil War..aparaut acum 2 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.