fbpx

Avantajul când ești în concediu? Poți merge la avanpremiere la ora 11 dimineața. Prea devreme pentru mine, asta e clar. Însă e o experiență interesantă să ieși de la cinema și să fie încă lumină afară.

gardienii galaxiei

Da, tocmai am ajuns acasă de la Gardienii Galaxiei Vol 2, văzut, normal, la Cinema City în IMAX 3D 🙂 Cum a fost? Foarte mișto. Aproape perfect. Mă feresc să spun despre orice că este perfect 100%, dar aici clar e la limită. L-am așteptat încă din momentul în care s-a încheiat primul și recunosc că nu mă așteptam să fie mai bună partea a doua. E părerea mea, logic, nu e obligatoriu să vi se pară și vouă la fel.

Care au fost cele mai mari surprize?

  • Baby Groot (voce Vin Diesel) are un rol mult mai consistent și chiar influentează acțiunea, mult mai mult decât data trecută (la cei doar 25cm ai săi)
  • E multă acțiune, e adevărat, dar se și râde foarte mult, mai mult decât mă așteptam (mulțumim Drax și Rocket pentru asta)
  • Sylvester Stallone și Kurt Russel sunt fix ce lipsea până acum, actori grei cu roluri importante și suficientă ironie cât să îți atragă atenția
  • Awesome Mix – coloana sonoră o găsiți aici, 51 de minute de muzică bună
  • Atenție maximă la detalii, nu degeaba e filmat pentru Imax (de exemplu machiajul lui Drax se vede super bine și durează 78 de minute realizarea lui, de fiecare dată)
  • Să nu ratați Ford-ul Cobra din 1979 de la începutul filmului, condus de Ego, tatăl lui Peter Quill

Orice fan Marvel știe că la final sunt scene importante. Acum sunt 5 post credit scenes! Deci nu plecați din sală imediat după generic, pentru că veți regreta 🙂 Și îl puteți vedea la Cinema City, în IMAX, de pe 4 mai, adică de mâine 🙂

CONCURS

Prin amabilitatea celor de la Forum Film am o șapcă Guardians of Galaxy 2 pentru un cititor norocos 🙂 Ce aveți de făcut?

  • Să dați share acestui articol de blog
  • Să îmi lăsați un comentariu de confirmare aici.

Simplu, nu? Ca să aibă toată lumea șanse egale, o să fac vineri, pe 5 mai, la ora 22 maxim, tragere la sorți și vedem pe cine alege Random.org.

sapca_guardians

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Gardienii Galaxiei Vol 2 – comedie pură și concurs pentru voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.