fbpx

Cars 1 a fost genial. Bucsa si Fulger sunt preferatii mei. Cand am aflat ca se lanseaza Cars 2, m-am bucurat enorm. Iar de la evenimentul de lansare nu puteam sa lipsesc.


Locatia este una foarte reusita avand in vedere ca Amckart este un spatiu imens pentru karting, centru international de karting competitional. Te dai cu masina, bei un suc si te distrezi! Recomand oricui!

Am ajuns la timp, au inceput calificarile si din 40 de bloggeri si invitati au intrat in finala doar 10. Unii au avut noroc, altii au dovedit ca le au cu volanul unui kart si pana la urma toti au primit diplome si medalii. Mai presus de asta, s-a ras foarte mult. Iar cine a vrut, a avut ocazia sa se plimbe cu Titi Aur in masina, in dreapta sau stanga, dupa peferinte.

Eu nu conduc deci era normal ca imi voi aduce un reprezentant. Avand in vedere ca era la a treia oara la karturi, pozitia 17 din 40 pentru Cutzitaru nu este una rea 🙂 E adevarat ca ii place mai mult cu masina lui, dar nu au vrut deloc sa il lase. Ii inteleg …

Cel mai mult m-am bucurat ca i-am reintalnit pe Anca Duma, Raluxa (felicitari pentru reprezentant, castigatorul competitiei si fericitul posesor al masinutei, Alex Oda), Justin Kadima, Subiectiv, Claudiu Ciobanu si printesele lui, Vlad Dulea etc.

Au mai scris Raluxa , Alex Mazilu, Vlad Dulea, Piticu, Andrei Rhn, Titus, Auras, Sorin Rusi, Ruxa, Mariciu si Augustin Radu, iar poze sunt la Mahmur.info.

Exceptand problema cu ajunsul la locatie, cand majoritatea ne-am pierdut si am trecut pe langa ea de cateva ori, evenimentul a fost unul de nota 10 si pentru asta trebuie felicitate fetele de la Rogalski Grigoriu si Top Gear. Multumesc Cristiana Andrei si Mirela Podea!

Poate vrei să citești

11 thoughts on “Grand Prix-ul Blogosferei sau liber la blogkart

  1. Pingback: GP-ul Blogosferei
    1. Pai de vineri ai sansa sa il vezi la cinema 🙂 Multi l-au vazut deja in avanpremiera sau pe pc de pe torrente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.