fbpx

Cand “the sos boss” te cheama la lupta, nu prea ai cum sa refuzi! Asa ca m-am trezit in functia de Optimizatoare in Clanul Taiteilor Familisti!

300x250_chinezu-1

V-am pierdut de tot? Sa va mai spun ca sloganul “Sa curga sos!” o sa se auda peste tot de acum incolo si ca noi suntem al mai tare clan ce s-a vazut?

Despre ce e vorba pana la urma? Cei de la Pastele Hutton au lansat o pagina de Facebook si s-au gandit sa provoace razboi in blogosfera. Asa ca iata-ne aici, indemnandu-va sa va alaturati clanului taiteilor familisti ca sa castigati un weekend in Sicilia, 5 DVD-uri cu colectia “The Godfather” si 10 premii a paste pentru un an de zile.

Ce aveti de facut?

a) Intrati pe pagina https://www.facebook.com/PasteHutton accesati aplicatia – concurs (‘razboiul clanurilor’)
b) Aderati la clanul “Taitei familisti
c) Pregatiti o portie exeptionala de paste proprii ‘clanului’, imortalizarea felului gatit si incarcarea fotografiei in aplicatia dedicata concursului. de aici incolo, sa curga sos!

Atentie: poza trebuie sa fie originala, felul de mancare gatit sa fie vizibil si sa fie neapart din taitei. Numele pozei sa scrie o scurta descriere in care sa se mentioneze explicit tipul de paste cu care s-a gatit reteta.

Castiga poza cu cele mai multe like-uri! Iar primele 16 vor fi desemnate castigatoarele premiilor puse in joc. Regulament complet aici.

Sa le dovedim ca suntem cei mai multi, mai tari, mai uniti si mai taitei! Sa curga sos!

Poate vrei să citești

7 thoughts on “Hai la concurs si … sa curga sos!

  1. Pingback: Glume de taietei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.