fbpx

#FotografOM este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, iar din iunie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar 🙂

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a 17-a ediție, pe 12 octombrie 2019, de la ora 16, iar înscrierile gratuite se fac aici. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

Ediția 17 o are ca invitat pe Crina Popescu – fotograf, videograf & Clar Visător Studio founder. “Atunci când fotografia este o explozie de culoare și creativitate, de emoție și energie, pot spune că mi-am îndeplinit rolul din spatele camerei. Pentru mine, fiecare fotografie este un tablou”. Altceva? O să aflăm la eveniment!

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de fotografie, nu este un curs. Este o ocazie de a socializa cu un #FotografOM și de a învăța de la el despre emoții, sentimente, experimente, motivație, curaj, nebunie, frumos și inocență.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Sponsor oficial al evenimentului: Bringo (atenție, pregătim o surpriză frumoasă pentru toți participanții la eveniment)

Locație: Qreator by IQOS, etajul 1 (atenție, acces 18+)

Înscrieri AICI.

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos fotografia 🙂

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.