fbpx

#FotografOM este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, iar din iunie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar 🙂

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a 16-a ediție, pe 16 septembrie 2019, de la ora 19, iar înscrierile gratuite se fac aici. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

Ediția 16 îl are ca invitat pe Daniel Ilinca. Îndrăgostit de fotografie de peste 11 ani, Daniel este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din România. Adoră să spună povești, să surprindă momente și modele. Are un studio foto personal în București și vine să ne povestească mai multe despre pasiunea care i-a devenit și job. Altceva? O să aflăm la eveniment!

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de fotografie, nu este un curs. Este o ocazie de a socializa cu un #FotografOM și de a învăța de la el despre emoții, sentimente, experimente, motivație, curaj, nebunie, frumos și inocență.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Sponsor oficial al evenimentului: Bringo (atenție, pregătim o surpriză frumoasă pentru toți participanții la eveniment)

Locație: Qreator by IQOS, etajul 1 (atenție, acces 18+)

Înscrieri AICI.

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos fotografia 🙂

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.