fbpx

Hai la #FotografOM cu Dragoș Constantin

#FotografOM este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, iar din iunie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar 🙂

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a VIII-a ediție, pe 28 ianuarie 2019, de la ora 19, iar înscrierile gratuite se fac aici http://bit.ly/FotografOMDragosC. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

A opta ediție îl are ca invitat pe Dragos Constantin de la Venus Five – Studio Foto București. Are o experiență de peste 15 ani de fotografie corporate, de produs, evenimente corporate și private, portrete, indoor, studio & outdoor în București și restul țării, dar și străinătate.

În cifre: peste 2.000 de evenimente corporate și private, 3.000 de portrete și 1.000.000 de fotografii realizate. Vei avea ocazia să îl întrebi orice vrei și să înveți din experiența lui.

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de fotografie, nu este un curs. Este o ocazie de a socializa cu un #FotografOM și de a învăța de la el despre emoții, sentimente, experimente, motivație, curaj, nebunie, frumos și inocență.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Sponsor oficial al evenimentului: Bringo (atenție, pregătim o surpriză frumoasă pentru toți participanții la eveniment)

Locație: Qreator by IQOS, etajul 1 (atenție, acces 18+)

Înscrieri aici: http://bit.ly/FotografOMDragosC

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos fotografia 🙂

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.