fbpx

#FotografOM este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, iar din iunie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar 🙂

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a 13-a ediție, pe 18 iunie 2019, de la ora 19, iar înscrierile gratuite se fac aici. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

Ediția 13 îl are ca invitat pe Miluță Flueraș. Cine este el? Fotograf de concert de peste 10 ani, inspirat de muzică și pasionat de experiment, este mereu în explorare de noi perspective. Fotografiază cu drag amalgamul de emoții al festivalurilor mari sau al concertelor intime, căutând mereu să surprindă stări inefabile și chipuri care rămân întipărite pe retină.  Portofoliul lui eclectic este împânzit cu fotografii atât digitale, cât și analog, atât color, cât și alb-negru, atât de personaj, cât și de atmosferă. Cu dinamică mare, cu luminozitate puternică, cu filtru ajutător, cu dublă-expunere: există în colecția lui de fotografii câte ceva pentru orice ochi și orice suflet. Continuarea? O aflăm la eveniment!

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de fotografie, nu este un curs. Este o ocazie de a socializa cu 2 #FotografOM și de a învăța de la ei despre emoții, sentimente, experimente, motivație, curaj, nebunie, frumos și inocență.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Sponsor oficial al evenimentului: Bringo (atenție, pregătim o surpriză frumoasă pentru toți participanții la eveniment)

Locație: Qreator by IQOS, etajul 1 (atenție, acces 18+)

Înscrieri AICI.

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos fotografia 🙂

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.