Hai la #FotografOM despre social media

#FotografOM este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, iar din iunie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar 🙂

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a 18-a ediție, pe 16 noiembrie 2019, de la ora 16, iar înscrierile gratuite se fac aici. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

Ediția 18 este una specială, altfel. Vom discuta despre social media pentru fotografi. Cu o echipa restrânsă de doar 10 participanți, vom împărtăși sfaturi utile pentru toți fotografii care vor să se promoveze online prin rețelele sociale.

Totul se va desfășura în cadrul Bloggers Lan Party. Ultima și cea mai mare ediție din acest an are loc în weekend-ul 16-17 noiembrie la Qreator by IQOS, în centrul capitalei. Hashtag-ul oficial este #BLP24H, iar evenimentul va dura mai bine de 24 de ore fără oprire.

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate la maxim 10, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de fotografie, nu este un curs. Este o ocazie de a socializa cu un #FotografOM și de a învăța de la el despre emoții, sentimente, experimente, motivație, curaj, nebunie, frumos și inocență.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Sponsor oficial al evenimentului: Bringo (atenție, pregătim o surpriză frumoasă pentru toți participanții la eveniment)

Locație: Qreator by IQOS, etajul 1 (atenție, acces 18+)

Înscrieri AICI.

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos fotografia 🙂

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.