fbpx

Hai la SocialPedia 13 despre campanii cu influenceri

SocialPedia este un proiect educativ, pentru pasionații de digital, dezvoltat de Sabina Cornovac Online și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

✅ Vă așteptăm pe 8 octombrie 2019, la ora 18:30, la Restaurant Monarh, pentru o ediție dedicată campaniilor cu influenceri și vedete. Împreună vom răspunde la întrebări precum:

  • cum și cine alege influencerii dintr-o campanie
  • care sunt obiectivele unei astfel de campanii
  • ce conține un brief și un raport de final de campanie pe baza lui
  • pro și contra, ce să faci și ce să nu faci într-o astfel de campanie

Această ediție aduce cu o ea și o mică schimbare. Astfel, în prima parte vom avea o prezentare a unui studiu de caz aplicat, urmată apoi, în a doua parte, de o mică dezbatere pe același subiect. Astfel veți avea parte de și mai multă informație aplicată și sperăm că veți afla mai multe secrete pe care să le aplicați apoi.

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 13:

Andreea Balaban este creator de conținut, vlogger și blogger de beauty & lifestyle. Ea a primit numeroase premii naționale la conferințele din domeniu, iar #teambalaban numără în prezent peste 350.000 de membri.

GRAURE este unul dintre cei mai creativi și cunoscuți artiști ai momentului. Picturile și desenele sale pe sneakersi au cucerit întreg mediul online. Pasiunea sa a fost transformată într-un mix cu arta fotografica, ceea ce i-a permis construirea unui business de succes și conturarea unei prezențe unice în online.

Adrian Săveanu este Brand Manager George și parte din echipa BCR încă din august 2014. Este adeptul învățării zilnice și crede că marketingul la un nivel înalt nu se poate învăța în școală. Ne va povesti despre campania de onboarding în George din vara care tocmai s-a încheiat.

Adrian POV este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri tătici din România, cu o comunitate formată din peste 600k fani. Originar din Constanța, Adrian postează zilnic clipuri despre și cu viața lui alături de Ella și Eva. Obiectivul lui? Să arate lumii viața unei familii moderne din țara noastră și să inspire. 

#PROGRAM

18:30-19:10 – bine ați venit 

19:10 – 20:00 – prezentare Adrian Săveanu

20:00-20:30 – pauză în care socializăm, facem poze și ne bucurăm de activările brandurilor

20:30-21:30 – dezbatere cu Andreea Balaban, Graure și Adrian POV

#ÎNSCRIERI

Ca de fiecare dată, înscrierile sunt GRATUITE. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

TOATE LOCURILE SUNT OCUPATE!

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online și Iulia Stanescu

Sponsori: SAMSUNG și George by BCR

Parteneri: Siviero Maria Romania, TuborgSound, 1664 Blanc, Granini Romania, Somersby, Eisberg – Iubesc salatele, Liliac, Bomboane BUCURIA – Magazin Exclusiv 

Parteneri media: Șapte Seri, EuropaFMIQadsSMARK și IQool

Locație: Restaurant Monarh (Calea Plevnei nr 46-48, zona Eroilor, în spate la Opera Națională)

Fotograf oficial: Mihai Baltă

Videograf oficial: Bogdan Pricope

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal resurse din social media!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

2 thoughts on “Hai la SocialPedia 13 despre campanii cu influenceri

  1. Mi se pare interesant evenimentul si mi-ar fi placut sa particip, dar din pacate nu m-am inscris in timp util, nestiind ce orar am saptamana viitoare 🙂 Poate cu alta ocazie, cu mare placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.