fbpx

SocialPedia este singura conferință de social media lunară din România, organizată de Sabina Cornovac Online și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

✅ Vă așteptăm pe 10 martie 2020, la ora 18:30, la Restaurant Monarh, pentru o ediție despre Video Marketing, o componentă vitală a oricărei strategii de content. Împreună vom răspunde la întrebări precum:

  • Cum te ajută video marketingul să îți îndeplinești obiectivele de business?
  • E bine să faci video intern sau să externalizezi?
  • Unde este locul influencerilor în strategia de video marketing?
  • Cum aleg brandurile ce clipuri video să facă, cu cine și pe ce platformă?
  • Cine se uită la vloguri în România și de ce?

În prima parte vom avea 2 prezentări tip studiu de caz urmate, în a doua parte, de o dezbatere pe același subiect. Astfel, veți avea parte de și mai multă informație aplicată și sperăm că veți afla mai multe secrete pe care să le aplicați apoi.

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 18:

? Valentin Pintilescu este Development Manager la LooLoo Kids, singurul canal de YouTube din Europa Centrală și de Est premiat cu Diamond Play Button și aflat în Top Ten Worldwide Kids channels. TraLaLa este canalul YouTube numărul 1 din România și face parte dintr-o inițiativă educațională internațională unică, fiind prima producție românească pentru copii contractată de Netflix.

? Marian Ionescu, cunoscut în online ca Mariciu, este creator de conținut de 11 ani, vlogger de 4 ani și om de publicitate din 2011. Iubește burgerii, călătoriile, pe Sasha și pe Ioneasca. Și nu, nu este cântăreț!

? Realizator tv și online, Mihai Alexandru HASH a devenit cunoscut în 2011, prin intermediul emisiunii online de comedie Doza de Haș (lansată pe 3 martie 2011) care astăzi este așteaptată în fiecare vineri de aproape 1.400.000 de abonați pe YouTube și 930.000 de fani pe Facebook. În anul 2016 a devenit primul român cu 1 milion de abonați pe YouTube și a fost nominalizat de revista Forbes la categoria 30 under 30.

Georgiana Ionescu este jumătatea mai frumoasă a familiei și mulți o știu de Ioneasca. Creator de conținut de 2-3 ani și om de comunicare din 2013. Tocmai s-a relansat pe Youtube și este un Instagrammer super creativ.

#PROGRAM

18:30-19:00 – bine ați venit

19:00 – 19:30 – prezentare Valentin Pintilescu

19:30 – 20:00 – prezentare Marian Ionescu

20:00 – 20:20 – socializăm, facem poze și ne bucurăm de activările brandurilor

20:20 – 21:30 –  dezbatere Georgiana Ionescu și Mihai Alexandru Hash

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Cumpără cât mai repede biletul tău de acces la SocialPedia 18, de aici http://bit.ly/BileteSocialPedia18

Biletele – 53 lei
Ofertă 2/3+1 – cumperi 2/3 bilete și primești unul gratuit

În cazul în care nu mai poți ajunge, poți face cadou biletul oricui vrei tu (sau să îl vinzi), chiar dacă e trecut numele tău pe bilet!

Locurile din sală se vor ocupa în ordinea sosirii. Accesul la eveniment o sa fie permis începând cu ora 18.30.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online și Iulia Stanescu

Powered by Virgin Radio România

Locație: Restaurant Monarh (Calea Plevnei nr 46-48, zona Eroilor, în spate la Opera Națională)

Sponsori: Samsung și George by BCR

Parteneri: Eisberg – Iubesc salatele, Liliac , Siviero Maria România, Grimbergen, Granini Romania, Somersby, Bomboane BUCURIA – Magazin Exclusiv

Parteneri media: Radio Europa FM, Șapte SeriIQads și IQool

Fotograf oficial: Mihai Baltă

Videograf: Pricope Bogdan

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.